mynewspapers.net

Typer & klasser av socker kvaliteterI USA, är fast socker typer klassificerade efter färg och granulering storlek. Socker är klassificerad av rå källan och form där det produceras, till exempel flytande, crystal eller strösocker. Importerat socker användning US kvaliteter, oavsett används i ursprungslandet betygsskalan. Mat-grade socker kallas helt enkelt socker av kategori A; Det finns inga andra bokstäver distinktioner för kvaliteter av socker i USA. Melass och lönnsirap graderas var för sig av färg som A, B, C eller D.

Vitt socker

Vitt socker är siktat in i olika kvaliteter utifrån granulering storlek. Vitt socker kvaliteter som används som ingredienser innehålla baker's speciella socker, som används i konfekt och något finare än bord socker, konditori eller florsocker, används i icings och konfekt, och socker i stora kristaller, som ibland kallas utsmyckning eller slipning socker, som har en större kornstorlek än bord socker och används för att dekorera tårtor, kakor och konfekt. Vitt bord socker är det vanligaste sockret i recept och det mest används i hushåll.

Brunt socker

Det finns två typer av brunt socker. Den första typen är gjord direkt från sockerrör juice; Det inkluderar demerara, ett ljus-brun socker med stora bruna kristaller, muscovadosocker, siticky, mörkbrun socker med en stark smak, turbinado socker, en brun, delvis bearbetade form av råsocker, och både ljust och mörkt brunt socker, som är de vanligaste typerna av brunt socker används i recept. Den andra typen av brunt socker, produceras under råsocker förfining, gör belagda farinsocker, ibland kallas mjuk eller Friflytande brunt socker.

Flytande socker

Flytande socker är socker som har upplösts eller har aldrig varit torkat till en granulerad stat. Sackaros är vita bord socker som har kombinerat med vatten och smält för att bilda en flytande. Invertsocker bildas när sackaros är uppdelad i glukos och fruktos av syra eller enzym hydrolys. Melass är flytande socker och görs enkelt från rörsocker juice som har minskats för att ta bort vätska. Melass och lönnsocker används i recept att lägga till färg och smak; både kategoriseras in i betygen A, B, C och D, baserat på Brix, socker, aska, sulfit-och smak.

Socker för Biodiesel

Sockerrör testas som en biodiesel i USA. Biodiesel, i form av etanol, är tillverkad av sockerrör i många tropiska länder där sockerrör är riklig. Majs har använts tidigare för etanolproduktion, men sockerrör är en mycket kostnadseffektiv metod för att producera etanol eftersom grödan inte kräver lika mycket gödsel. Sockerrör används för produktion av etanol är inte klassificerade utan betecknas som en typ av nonfood socker.