mynewspapers.net

Typer av vilstolar

Typer av vilstolar


Det finns en fåtölj stol för alla. Med så många på marknaden dessa dagar finns det många alternativ. Liggvagnar är gjorda av material såsom läder eller micro mocka. Traditionella liggvagnar är stora och skrymmande, medan nya, moderna stilar är tunnare och enkelt passar in i ditt hem. Välj en fåtölj baserat på din inredning och dina individuella behov.

Glidflygplan

Segelflygplan är populära bland nyblivna föräldrar. Ett segelflygplan använder en vaggande rörelse, som är bra för att sätta ett barn att sova, eller för alla att koppla av bekvämt i. Segelflygplan verkar utan ansträngning "glida" fram och tillbaka i en mjuk rörelse. De finns i många färger och tyger, och några kommer med separat glidförmåga ottomanerna för maximal komfort.

Väggen Huggers

Väggen huggers heter träffande, passande nära väggen. De är inte så skrymmande som traditionella liggvagnar, och du kan sitta mer upprätt i vilstolen, vilket gör det ett bra val för någon med tillbaka krämpor. De tar upp mindre utrymme än andra liggvagnar, vilket gör dem ett bra val om du har en liten familjerum.

Lift stolar

Liggande Lyft stolar rekommenderas för personer med artrit eller dåliga knän som kan ha problem att komma i och ur en vanlig fåtölj. Lift vilstolen har en mekanism som driver stolen upp så personen nästan står, vilket gör det lättare att få ut. Hiss stol reclines också i två eller tre positioner, vilket gör det lättare för människor som har gemensamma eller muskel frågor att få bekväm. Dessa kan köpas med eller utan en ottoman.

Massagefåtöljer

Om du känner dig spänd i slutet av en lång dag, kan koppla av i en massagestol vara en dröm. Massagestolar har pärlor inuti stolen som när stolens påslagen, gnuggar din rygg och nacke. Stolarna är gjord av läder och kan vara lite dyrare än vanliga liggvagnar. Några massagefåtöljer använder även värme för att göra det ännu mer av en behandling. Dessa vanligtvis luta, och vissa har även en fot massager inuti fotstödet.