mynewspapers.net

Typer av sten för blomma säng kantning

Typer av sten för blomma säng kantning


Gräsklippare och ogräs trimmare är dödliga fiender av blomma trädgårdar. Fastställande av en sten landskap kantskärning skapar en mer permanent kanter som smälter in i alla landskapsdesign och skyddar växter från gräsmattan utrustning.

Betydelse

Sten kantning stiger ovanför marken för att skapa en ram runt trädgårdar att gräsmattan utrustning inte kan lätt passera. Utan en gräns på plats, ogräs trimmare och slåttermaskiner lätt förstöra en hel anläggning eller skapa farliga sår att ökar anläggningens möjligheter att kontakta livshotande botaniska sjukdomar.

Typer

Villaägare använder olika typer av sten i hela landskapet som kantning och gränser. Alternativen omfattar olika storlekar, inklusive river rock mäter 3 till 4 inches i diameter till river rock stenblock mätning 1 eller 2 fot i diameter och trottoarsten skuren i form av tegel.

Överväganden

Du kan skapa landskap gränsar från någon typ av sten som du vill placera längs kanten av en trädgård, uppfart eller gångväg. Det är dock bäst att undvika stenar att bryta eller sönder lätt, som sandsten.