mynewspapers.net

Typer av spindlar i Tennessee

Typer av spindlar i Tennessee


Tennessee är hem för mer än 40 spider familjer, allt från web-byggnaden spindlar till marken-bostad arter. Tennessees spindel arter skiljer sig åt i deras livsmiljöer, färgning och nivå av gift. Två av Tennessee spindlar är farligt giftig, medan en av volontär statens spindlar är på gränsen till utrotning.

Svarta änkan

Svarta änkan är en av Tennessee två giftiga spindlar. Dessa spindlar kan identifieras genom de röda timglasformade märkning på deras abdomens. Medan män är relativt ofarliga, kan kvinnliga svarta änkor leverera en smärtsam, giftiga bett. Honorna är också större än män; inklusive dess ben, vuxna kvinnliga svarta änkor växa till 1.5 inches i diameter. Svarta änkor finns i varje län i hela Tennessee.

Gräset Spider

En av Tennessee vanligaste spindlar är gräs spindeln. Denna spindel är också känd som funnel web spider. "Funnel web" ordet kommer från denna spindelnät, som har en liknande utseende till trattar. Gräset spindlar duk är dolda från intet ont anande insekter. Denna spindel offer vanligtvis vandrar in i webben och fastnar, vilket gör det ett lätt mål för gräs spindeln.

Gran-Fir Moss

Tennessee är hem för en hotad spindel, spruce-fir moss spindeln. Volontär skick var endast de senaste inspelningen av en Gran-fir moss spider observation på Mount Leconte i Sevier County. Den främsta orsaken till denna spindel endangermenten är habitatförlust och skövlingen av Tennessee Fraser fir trees. Gran-fir moss spindlar är mygalomorphs, en grupp av spindlar med tunga kroppar och kraftiga ben.

Wolf Spider

Wolf spider är en av Tennessee största spindlar, att nå bredder av 1,25 inches när mogna. Dessa spindlar lever i marken och bygga inte Bon. Vid jakt, vänta wolf spindlar på sitt byte att komma nära och kasta när de är inom räckhåll. Denna spindel namn kommer från deras håriga organ och fang-liknande tänder i munnen. Hatchlings rida på sin mammas tillbaka för ett par veckor efter födseln.

Brun enstöring

Brun enstöringarna är giftiga spindlar finns i hela Tennessee. Men brun enstöringarna bara bita i försvar och sällan attackera människor. Denna brun spindel är också känd som en "fiol spider" på grund av fiol-formade märkningen på dess cephalothoraxen. Brun enstöringarna har tre par ögon, medan de flesta spindel arter har åtta ögon. Venom från brun enstöringarna orsakar nekros – eller för tidig död hud vävnad och celler.

Gröna Lynx Spider

Den gröna lynx spindeln (Peucetia viridans) är en Tennessee spindel med ljusa gröna färgen. Denna spindel bor främst i buskar, där den gröna lynx hud kamouflerar med sin omgivning. Dock bor den gröna lynx också nära blommande växter, inklusive mysk thistle. Jordbruks industrier i sydöstra staterna, inklusive Tennessee, använda gröna lynx spindeln därför att det lever på gröda skadedjur såsom Dagfjärilar och earworms.