mynewspapers.net

Typer av soffa kuddar

Typer av soffa kuddar


När letar efter en soffa, också överväga olika typer av kuddar i soffan får använda, eftersom varje kommer att påverka utseendet på din soffa samt hur bekväm blir soffan. Hitta en soffa som har typ av soffa kudde som är mest attraktivt för dig - som uppfyller din nivå av komfort.

T-formad soffa kuddar

En T-formad soffa kudde är en som är rektangulär med två små segment sticker ut från en långsida, ger dynan utseendet på en "T." En T-formad kudde är den enda botten kudde soffa kräver, eftersom det kommer sträcka längden på soffan. Den små segment sitt framme av armen vilar i soffan när dynan placeras i soffan. De agerar för att hålla sofaen dämpa mer fast i soffan. När man överväger en T-form plymà ¥, testa hur lätt dynan kommer att vara att ersätta i framtiden.

L-soffa kuddar

L-soffa kuddar är vanligtvis kvadratiska eller rektangulära kuddar med en liten rektangulär del som sticker ut, vilket gör det ser ut som bokstaven "L". Det finns alltid två L-formad kudde för en soffa, och varje litet segment sitter framför ett armstöd. Beroende på soffan, kan det finnas en centrum rektangulär kudde mellan dem att ge soffan med viss längd. Liksom den T-formade plymà ¥, kan L-soffa kudde vara lite svårt att ersätta, så köp noggrant.

Rektangulär soffa kuddar

En rektangulär plymà ¥ är också känd som en box plymà ¥. Det är kvadratiska eller rektangulära i formen, och den kan användas ensam eller tillsammans med L-soffa kuddar. En soffa kan använda två eller tre rektangulära soffa kuddar på egen hand, eller den kan använda två L-formade dynor med två eller tre eller ännu mer, rektangulära kuddar i mellan. Rektangulära kuddar byts enkelt och överdrag för rektangulära kuddar är enkla att hitta. De kan användas på ryggstöd eller i soffan sätet.

Bifogade soffa kuddar

Bifogade soffa kuddar används på ryggstödet på soffan. De kan monteras med hjälp av en enda flik av klädsel, vilket innebär att de kan vändas upp och området under rengöras, eller de kan fästas längs alla sina sidor. Bifogade soffa kuddar inte kan vändas för att dölja fläckar.