mynewspapers.net

Typer av skriftliga prov för anställningsintervjuer

Typer av skriftliga prov för anställningsintervjuer


Anställningsintervjuer idag kan omfatta skriftliga tester, ges som som en del av före sysselsättningsprocessen. Skriftliga prov beror mycket på industrin och vilken typ av jobb för sysselsättning. Matematik och engelska tester är gemensamma skriftliga prov för en anställningsintervju.

Administrativa tester

Kassörer, kontorister, sekreterare, administrativa assistenter, bok-djurhållare och många andra liknande positioner består av några typer av skriftliga proven. Om du ansöker om en position i vilken hantering pengar är en stor del av ditt jobb, räkna med att ta ett matteprov som testar din förmåga att ge ändring och beräkna rabatter. Administrativa skriftliga prov omfattar ansökan både alfa och numeriska, att skriva färdigheter, att skapa korrespondens för brevpapper och andra ämneskategorier krävs för ett visst jobb. Lagfarna domstolsbiträden testas på domstolen terminologi, språkkunskaper, etiska och professionella beteende, genom flervalsfrågor.

PersonlighetstestMinnesota Multiphasic personlighet lagret består av 567 frågor. Personlighet intervjuer eller tester avsedda att bidra till diagnoser av psykisk sjukdom. Många arbetsgivare har börjat använda dem som en del av före sysselsättningsprocessen. Arbetsgivare kan genomföra en skräddarsydd personlighetstest version med färre frågor, men designen är liknande: att bedöma en potentiella medarbetares psykiska hälsa. Det finns inga rätt eller fel svar på personlighetstester och du kommer inte att kunna fuska, eftersom det finns slumpmässiga frågor för att testa för fusk.

Andra tester

Andra typer av skriftliga prov beror på industrin, med många bestående av true eller false, flervalsfrågor, essäfrågor, andra former av matematik, engelska grammatik och stavning, nämna några. Om du söker en information technology (IT) position reparera datorer eller utveckla program, kan du behöva ta ett skriftligt prov som kommer att visa dina kunskaper och färdigheter. Skriftliga prov i postsektorn industrin omfattar sortering i numeriska och alfa ordning och visar matematik färdigheter.