mynewspapers.net

Typer av skotrar & Trikes för barn

Typer av skotrar & Trikes för barn


När du söker efter en underhållande present till ett barn, är en skoter eller trike ett lustfyllt plocka. Skotern fått som top leksak för barn åldrarna 2 till 10, och ger både en fysisk och trevlig upplevelse. Beroende på barnets nivå finns en mängd olika alternativ, både i scooter familj och trike familj, att välja mellan.

Trehjuliga skoter

Typer av skotrar & Trikes för barn


En trehjulig sparkcykel är perfekt för den lilla en, åldrarna 3 och upp, som en första skoter. Denna skoter är utformad med säkerhet i åtanke. Nonslip basen och placering av tre hjul i stället för två kan den yngsta av ryttare att njuta av ridning utan att oroa dig för balans.

Grundläggande Folding Scooter

Typer av skotrar & Trikes för barn


Designad för barn i åldern 5 år och upp, en fällbara skoter är perfekt för en nybörjare att lära sig att balansera på två hjul. Kallas också en kick scooter, kommer att basen rotera 182 grader ReK lärande tricks. Uppfällbart design kan lätt bära och lagring. Justerbara handtag och en bakre foten paus finns två funktioner i denna enkla sparkcykel. Med en startande pris av £9 2010 passar denna skoter en flexibel budget.

Electric ScooterMer avancerade, äldre ryttaren tar nöje i den elektriska sparkcykeln. Med ett högre pris, börjar runt £65 år 2010 hade är denna scooter mer kraftfull än den grundläggande folding scooter. Tillsammans med två tjockare hjul och en mer solid bas har den elektriska sparkcykeln också ett gasreglage bifogas handtaget och en handmanövrerad broms. Ditt pris punkt ökar, så ökar batteritiden, som startar på 40 minuter och hastigheten, som börjar vid 10mph.

Push handtag Trike

Typer av skotrar & Trikes för barn


Det perfekta sättet att undervisa ett barn är av praktisk erfarenhet. Trehjuliga trike med överordnade handtaget är ett utmärkt sätt för barnet att förstå begreppet pedalling. Beroende på trike, kan förälder handtaget antingen koppla från när barnet lär sig att rida solo eller är stillastående. Priset för trike med överordnade handtag börjar runt £19 från och med 2010.

Trehjuliga Trike

Typer av skotrar & Trikes för barn


Även känd som en "3 Wheeler," denna trike är lämplig för barn i åldrarna 18 månader till 5 år gamla. Tre stora hjul ger stabilitet och komfort för nya ryttare. Trehjuliga är gjord av stark plast och tål upp till 45,4 kg. Höga styret och justerbart säte ger möjlighet att justera som barnet växer. Dessa trikes finns i olika prisklasser och färger.