mynewspapers.net

Typer av skägg

Typer av skägg


Män odla skägg för en mängd olika skäl. Vissa tror att ansiktshår gör dem ser manlier, andra tror att skägg gör dem mer attraktiva för kvinnor och det finns även män som använder dem för att se ut som kända personer. På senare tid har välgörenhetsorganisationer uppmuntrade män att växa mustascher och skägg som ett medel för att öka medvetenheten för sjukdomar som cancer. Stil med skägg en man väljer att växa ofta säger något om personen bakom den.

Skepparkrans

Typer av skägg


Skepparkrans, berömda bärs av den sena Kurt Cobain, är en enkel stil som täcker området under näsan och hakan. Liknar det längre bockskägget, cirkel stil gör ett perfekt val för de försöker skäggväxt för första gången. Ju kortare, stubb utseende tar bara några dagar att växa, kräver lite underhåll och har popularitet med dessa inte vara fast besluten att full skäggväxt.

Bockskägg skägget

Typer av skägg


En grundläggande förändring av cirkla stil, bockskägget är fortfarande ett omfattande urval bland män och populariteten av skägget spänner över många århundraden. Perfekt för dem med stark näsa och haka tillväxt men svagare kinden tillväxt, fylligare utseende ger en stark ansiktsbehandling funktionen bärs till önskad längd. Bockskägget lägger till formen i ansiktet av män med rundare funktioner.

Soul patchMycket populära i musikbranschen med hard rock och rap artister, soul patch skapar en minimalistisk look. Med ingen mustasch tillväxt krävs, sport män soul patch som ett litet område av tillväxt direkt under den nedre läppen sträcker sig till basen av hakan med en tunn bredd. Ofta kallas "imperial" eller "mouche" stil, växer soul patch lätt inom ett par veckor utan dominerar de återstående ansiktsdrag.

Fårkött käft

Typer av skägg


Enormt populära under de viktorianska och Edwardian perioderna, mindre ofta hittade muttonen chop skägget består av förbättrade polisonger vuxit till hörnen av munnen med den nedre delen definieras runt linjen i käken. Till skillnad från många skägg förbli mustasch och hakan områden fri tillväxt. Wearers kräver stark hårväxt runt kinderna. Berömda fårkött chop bärare omfattar australiska skådespelaren Hugh Jackman och sen brittiska komikern Jimmy Edwards.

Hakan gardinenOckså kallad hakbandet eller "Donegal", hakan gardinen kräver tillväxten av ett helskägg i inledningsfasen, kör från öra till öra och passerar genom området hakan, avlägsnande av mustaschen skapar en tunn men full finish som lägger till definitionen i ansiktet. Längder kan variera och den före detta amerikanska presidenten Abraham Lincoln, sammanfattar stil.