mynewspapers.net

Typer av prismatiska pärlor i world of warcraft

Typer av prismatiska pärlor i world of warcraft


I World of Warcraft ge prismatiska pärlor extra statistik och bonusar för rustning och vapen. Socketing en pärla producerar en högre stat för din talang spec karaktär. Prismatiska pärlor är de mest flexibla pärlor i World of Warcraft eftersom de matchar någon socket, meta, röda, gula eller blå. Gems kommer gemensamt, sällsynta eller episk former, som betecknas med färgen på deras namn, gröna (gemensam), blå (sällsynt) eller lila (epic). Lägga statistik till din karaktärs utrustning är lätt med en prismatisk pärla, och de ger extra poäng i beroende på vilken plats du behöver förbättra.

Outland

Det finns två prismatiska pärlor som infördes i "Burning Crusade" patch 2.0.1. Detta är Outland pärlor; först är en Void sfär, som lägger till 4 poäng till alla motstånd och kommer med en artikelnivå 70. Denna pärla är också episka, vilket innebär att namnet i spelet visar lila. För att göra en Void sfär, krävs nivå 350 förtrollande samt två void kristaller. Prismatiska klotet är en blå eller sällsynt pärla vilket ger 3 poäng till alla motstånd. Snöstormen introducerade också denna pärla i Burning Crusade patch. För att göra en prismatisk sfär, krävs nivå 325 förtrollande förutom 4 stora prismatic shards.

Northrend

Det finns en mängd av prismatiska pärlor som blev tillgängliga med införandet av "Wrath of the Lich King." Från och med gröna eller gemensamma pärlor, finns det en förtrollad pärla, som lägger 4 till alla statistik, och kräver en Northsea pärla och oändlig damm samt en Jewelcrafting nivå av 350 att skapa. Den blå eller sällsynta prismatiska pärlan från vrede inkluderar en förtrollad riva, som är en post nivå 80 juvel och lägger 5 till alla statistik. För att göra en förtrollad riva, behöver en jewelcrafter 390 spelstyrka och 1 Siren tår samt 4 oändlig damm. Den lila eller episk prismatiska pärlan från "Vrede" är mardröm riva. Med en punkt 80 lägger mardröm riva 10 poäng till alla statistik. Om du vill skapa en mardröm riva, behöver en jewelcrafter en kunskapsnivån för 450 förutom 1 drakens öga och 5 oändlig damm.

Cataclysm

Det finns ingen prismatiska sockel pärlor ännu för "Katastrof." En chimär öga är dock en prismatisk pärla nödvändigt att göra episka sockel pärlor att matcha röda, gula eller blå sockets. För att köpa dessa pärlor, måste du besöka Isabel Jones i Stormwind City för alliansen eller Marith Lazuria av Orgrimmar för Horde. De kostar 1 Jewelcrafter token och har en buy-out pris 410 guld och 95 silver. För att använda Chimärs Eye, behöver du en jewelcrafting skicklighet 500, som låter dig göra alla sorter av Chimärs öga, till exempel fet, lysande, delikat, blinkande, fractured, mystic, exakt, snabb, styv, smidig, solid, mousserande, storm och subtila.