mynewspapers.net

Typer av plånböcker för män

Typer av plånböcker för män


Plånböcker ger ett bekvämt sätt där män kan bära en mängd personliga tillhörigheter, såsom pengar, kreditkort och foton. Medan många bär en praktisk därför, kan en plånbok också ge en man med en elegant tillbehör för en outfit. Plånböcker finns i olika utföranden, som ger några alternativ för män.

Sedelklämma

En Sedelklämma är en av de enklaste typerna av plånböcker för män. Dimensionerade för lågspänningsmaskinens vikt räkningar, den vanligaste stilen består av en solid bit metall vikas på mitten. Pengarna bara hålls på plats mellan de två sidorna av klippet. Metaller som används i tillverkning av klipp pengar inkluderar rostfritt stål, guld och silver. Alternativa stilar inkluderar klipp magnetiska pengar. Dessa består vanligen av ett läder band med en stark magnet i varje ände. När stängt håller magneterna räkningarna säkert på plats mellan dem.

Dubbla plånbok

Dubbla plånboken får sitt namn från det faktum att det lägger sig direkt på mitten. Detta gör det en ganska kompakt stil, som lättare kan få plats i en ficka. När öppnas, har dubbla plånbok vanligtvis en lång ficka för förvaring av kontanter och ett antal mindre fickor lämplig att hålla kreditkort och andra små kort. Många funktionen ett klipp stängning, att hålla plånboken säkert stänga och minska risken för innehållet faller ut.

TriFold Wallet

Plånbok trifold har två veck och öppnar för att avslöja tre sektioner. När öppnade det vanligtvis har en lång ficka baktill för räkningar och mindre fickor på varje avsnitt för kreditkort, foton och andra små tillhörigheter. Plånbok trifold kan ge ett säkrare sätt att bära personliga tillhörigheter, som två veck håller innehållet mer säkert på plats.

Kreditkort plånbok

Kreditkort plånboken har en storlek bara större än ett standard kreditkort, vilket gör den kompakt och lätt att bära. Utformats speciellt för med kreditkort, kommer det i två vanliga format. Först av dessa har vanligtvis en flexibel tyg täcka, som läder och canvas. De andra typen har en fast yttre fallet tillverkade av metall eller hård plast, vilket ger ytterligare skydd för innehållet

Kappa plånbok

En kappa plånbok har vanligtvis en längre längd, så att det rymmer räkningar utan att behöva vika dem. Den större storleken av denna stil av plånbok ger ytterligare utrymme för ägodelar, även om det är mindre kompakt än andra plånbok och allmänhet måste lagras i en jacka eller kappa. Lite rock plånböcker har en klipp nedläggning att hålla dem stängd, medan andra har ett blixtlås för extra säkerhet.