mynewspapers.net

Typer av Monroe trotjänare

Typer av Monroe trotjänare


Som någon typ av piercingar, är Monroe piercing inte alltid acceptabelt på arbetsplatsen eller av föräldrar. Ett enkelt sätt att dölja en piercing är att helt enkelt ta piercingen ut, men bäraren riskerar då genomborrade hålet stänga. En hållare kan bäraren att dölja piercingen utan detta problem uppstår. Det finns en mängd Monroe trotjänare i klart eller hud tonen nyanser.

Silikon trotjänare

En silikon hållare för en Monroe piercing har vissa fördelar för slitage. Det är seg och flexibel så det kan gå med din kropp. Hållaren kommer i en mängd olika hudtoner så att det blandas med ditt ansikte. De flesta silikon Monroe retainers kommer med en liten "O" ring fäst på baksidan att förhindra hållaren från att glida ut. Den största nackdelen med dessa trotjänare är att silikon kan orsaka en allergisk reaktion hos vissa bärare.

Polysulfone hållare

Polysulfone trotjänare är oftare refererade till som "bioplast" trotjänare. De är gjorda av termoplast, vilket gör dem tydliga och bekväma. En av de stora fördelarna med en polysulfore hållaren är att det minskar läkningstiden för en piercing. Dessa trotjänare är ihåliga på insidan, vilket gör dem mer flexibla och minskar belastningen på en piercing. Monroe polysulfone trotjänare kom antingen gängad eller ogängad och har en mängd olika tillbehör att koppla till dem. Polysulfone rotorskruvarna är perfekta för sjukhusvistelser eller tandläkare avtalade tider.

Akryl trotjänare

Akryl Monroe trotjänare är starkare än de flesta andra vasaller. De flesta tandläkare trotjänare är gjorda av akryl på grund av dess hållbarhet. Akryl Monroe rotorskruvarna är klara så de är svårt att se när på plats. De rekommenderas inte för en ny piercing eftersom hållaren är porös. En porös hållare kan hysa mer bakterier och leda till en infektion.

Kvartexponeringsglas trotjänare

En Monroe kvartexponeringsglas hållaren är starkare än Pyrex glas. Den är idealisk för färska piercing, eftersom det är mindre porösa så det finns mindre risk för infektion. Dessa trotjänare är klara och nästan osynlig. Baksidan av kvartexponeringsglas trotjänare är att de är känsliga. Dessa trotjänare spricka eller bryta lätt stressad, därför de inte rekommenderas för athletic användning.