mynewspapers.net

Typer av minkar

Typer av minkar


Mink rockar är lyxigt, lång livslängd och mycket fashionabla. Semi vattentät päls har en naturlig randigt mönster. Kön på mink gör skillnad i strukturen på pälsen. Kvinnliga mink päls är mjukare och mer delikat, medan manliga rockar är tyngre och tjockare. Pälsen på manliga mink rockar kan även trimmas till en önskvärd längd.

Manliga Mink rockar

Manliga mink rockar skapa en modern look och de är av högsta kvalitet bland familjen av mink päls. De male djuren päls är mer tät. De som vill ha modet och anpassningsbara päls ofta välja manliga mink. Tjockleken på en manlig päls gör den mer mottaglig för färgämnen. Manliga minkar mer underlag till en kappa och de är något tyngre än kvinnliga rockar, men är fortfarande billigare än kvinnliga mink rockar.

Kvinnliga Mink rockar

Kvinnliga mink rockar är lätt, mjukare och smidigare än manliga rockar. Pälsen är silkeslen och har en högre lyster. De är dyrare än manliga mink rockar. Rockar från kvinnliga skinn är mer anpassningsbara att skräddarsy och hänga mer naturligt när buren. Kvinnliga mink rockar har ofta en full wing krage som hjälper bäraren hålla värmen, men ökar också deras utseende. Mink rockar erbjuder tillförlitlig prestanda i flera år.

Klippt päls

En klippt mink päls är en päls kappa från mink päls klippt till ett tunt lager över huden. Klippt pälsen behåller glansen av mink även om det är mycket kortare än en traditionell rock. En klippt päls fortfarande har den elegans och värme av päls, och förlorar inte sin isoleringsförmåga. Mink sectional rockar, som är gjorda av båda räfflade klippt och fullängds pälsar, skapa unika och eleganta alternativ för kalla vintermånaderna.

Fullständig hud rockar

Hela huden mink rockar görs av sy ihop hela pälsar från djur. Dessa rockar har naturliga men ändå unik texturer och ränder som minken pälsfodrar naturliga färger arbetar tillsammans från bit till bit. Rockar känns silkeslen bara en lätt touch av fingertopparna. En hel hud Rock hänger väl på bäraren att med hjälp av större storlek bitar av päls kräver färre sömmar. Fullständig hud rockar är oftast midja längd och finns i en mängd olika färger.