mynewspapers.net

Typer av Mens Örhängen

Typer av Mens Örhängen


Män har länge lekte hål i öronen, även om stilen är ses som flashiga i vissa kretsar. Även om vissa har tilldelat olika menande sidor och placering, är män och örhängen oftast helt enkelt bara ett uttryck för personlig smak och stil. Det finns färre stilar anses lämplig för män än för kvinnor, men de ändringarna med tider och modetrender under dagen.

Historia

Enligt smärtsam njutning var"örsnibben-förmodligen människans första försök på body piercing på grund av den lätthet med vilken det kan genomborras." Gold hoops användes som både valuta och accessoarer, med män i forntida Egypten och renässans Europa sporting smycket. I förflutnan trodde metall smycken genom örat att skydda bäraren mot onda andar som garanterar lång livslängd. Dessa långvariga seder Visa varför silver och guld hoops är den mest populära manliga örhängen stilen.

Typer

Manliga örhängen är tänkta att Visa maskulinitet; Därför, många är stark och enkel i utseende. Som nämnts förut, liten är silver eller guld hoops den mest populära, med vissa män väljer spikar, pluggar eller dubbelriktade skivstänger. Manliga smycken kan vara utformade i par eller som ensam enheter, med små pärlor, halvädelstenar, charm och symboler läggs till designen. Äventyrliga män ofta prova något lite mer fet och få spacer pluggar istället för vanliga örhängen.

Spacer pluggar

Spacer pluggar är runda, munk-formade smycken bitar som sträcka och fylla hålet. Över tiden, bäraren kan ta examen till större smycken, eller kan hålla mindre avståndsbilden. Det finns dock risk för långsiktiga buk med spacer smycken. Som örhänget akademiker i diameter, förlorar örsnibben sin förmåga att återgå till sin ursprungliga storlek; för att återgå till en genomsnittlig storlek piercing, kan bäraren behöva få överskjutande örsnibben huden avlägsnas kirurgiskt.

Industrials och andra örat smycken

En mäns piercing behöver inte begränsas till örsnibben. Män får också andra typer av örhängen. En industriell piercing är en bar högst upp i örat in genom två hål ca 2 inches isär. För detta använder piercer skivstång smycken; baren brukar inte ändras eller tas bort när in. En annan piercing är tragus, som är små högen av brosket i örat. Tragus piercing har oftast en liten hoop.

Material och form

Det finns ett brett utbud av material för mäns örhängen, om inte så bred som för kvinnor. De flesta manliga smycken tillverkas i guld, silver, platina eller Titan, med en liten andel som skapats i piercing-kvalitet plast. De med pluggar och industrials ofta hålla sig borta från silver på grund av infektion och oxidation oro, men kan använda silver för örsnibben smycken. Mäns örhängen kan se kantigare än kvinnor och ofta har inte samma ryggen. I stället smycket öppnas och stängas på ett gångjärn, låsa på plats.