mynewspapers.net

Typer av mätning skalor

Typer av mätning skalor


Olika typer av mätning skalor används i hemmen, utomhus, i workshops och i vetenskapen labb. Dessa skalor används för matlagning och bakning, mäta kroppsvikt eller arbeta med fordon i garaget. Att ha en förståelse för de olika typerna av mätning av skalor och deras varierande program ger en klar uppfattning om vilken skala du använder för att åstadkomma ett mål.

Mäta köksvåg

Använda mäta skalor i köket för att mäta rätt antal ingredienser vid matlagning och bakning. Dessa skalor inkluderar mäta skedar, torra och flytande mätning koppar, ugn temperatur mätare, ugn timers och kött termometrar.

Utomhus och Workshop skalor

För att arbeta utomhus i garage och verkstäder, använder du vanligtvis måttband, Voltmätare, däck tryckmätare och måttstockar. Beroende på arten av det arbete som du gör, kan du behöva en skala som en kompass, nivå, avståndsmätare, djup finder, bromsok, teleskop eller globala positioneringssystem.

Väder mäta skalor

För att mäta väder, enheter som barometrar, används regn Manometrar och termometrar.

Hälsa mäta skalor

Inom hälsa inkluderar de mäta vågar som används för olika ändamål Blodsockermätare, stegräknare, blodtrycksmätare, mobilisera, pulsmätare, blodtrycksmätare, oftalmoskop, otoskop och kroppsfett analysatorn.

Vetenskapen mäta skalor

Mäta skalorna används oftast i naturvetenskapliga projekt inkluderar mikrometrar, Pipetter, graderad cylindrar, pH teststickor, beam saldon och bägare.