mynewspapers.net

Typer av matlådor

Typer av matlådor


Termen "brown uppsamlare det" är föråldrade i dagens miljömedvetna skara barn och vuxna som tar lunch på språng. Det breda utbudet av lunch box typer på marknaden visar att lunch box design har anpassat tillsammans med stil och funktionalitet trender. "Ingen måltid har fått större kulturella uppmärksamhet åt dess transport än vår lunch," enligt National Museum of American History.

Metal Lunch lådor

Typer av matlådor


Metal lunch lådor ger fasta skydd för din mat. De är stark och djup att hålla en vanlig termos eller vattenflaska för transport av drycker. Metal lunch lådor finns i en mängd av juvenil teman som superhjältar och skurkar som utskrifter och fasta ämnen. Svart metall matlådor med välvd, gångjärn, toppar, är ikoniska för dagens arbetstagare.

Plast matlådor

Plast lunch lådor sträcker sig från den traditionella kvadratisk formen med ett handtag till nyskapande design med avskilda invändiga fack för snacks, varmrätter och istillbehör lagring. Deras styva material skyddar mat, och några stilar kan placeras direkt i mikron för uppvärmning.

Isolerade Lunch bärare

Typer av matlådor


Trendiga, soft-sidig matlådor finns i en mängd olika former, med handtag och bär remmar. Isolerad stilar hålla mat cool eller varmt och flexibelt material passar i overstuffed ryggsäckar. De erbjuder inte mycket skydd för att hålla din mat från att få krossas, men det breda spektrum av mönster och tecken på mjuk-ta parti mot någon lunch lådor håller dem populära.

Vintage matlådor

Typer av matlådor


Under 1800-talet bar arbetstagare deras luncher i metall hinkar. Om barn skickades med lunch på alla, var det ibland packat i Tom tobak eller kaffe burkar. De första massan marknadsfört lunch lådorna producerades på 1950-talet och annonseras nya TV-serier och tecken på deras sidor. Superhjältar, film artister och grupper stannade populära under övergången från tin till plast matlådor i slutet av 1970. Idag bärs vintage matlådor fortfarande, samt nya modeller, i stället för de traditionella bruna påsar som bryter ned naturresurser.