mynewspapers.net

Typer av landsbygdens privatlivet staket

Typer av landsbygdens privatlivet staket


Privatlivet staket på landsbygden tenderar att kräva en större utgift av arbete än en privatlivet staket för ett bostadsområde, om bara för att det är mer mark att täcka. Samma orsak och verkan kvarstår emellertid: du vill hålla nyfikna ögon så du kan njuta av din ensamhet. När det kommer till landsbygdens fäktning, du har så många val som de i förorten, så länge du inte har något emot att sätta i arbete.

Grapestake stängsel

Grapestake stängsel är ett bra val för landsbygden eftersom de kan sättas upp för att följa en kurva lättare än andra typer av stängsel. Höjden på ett grapestake staket kan vara också varieras från lång till kort eller vice versa. Grapestake staketet är ett av de enklaste privatliv staket att bygga som den är uppbyggd av vertikala bräder spikade till insatser som ett staket.

Korg väva staket

Korg väva staketet är uppbyggd av horisontella bräder vävda runt vertikala brädor. Avstånd i inlägg bestäms av längden på trä remsorna som används. Denna typ av privatlivet staket erbjuder en hel del av privatlivet, men utan att skära av luftcirkulation till och från din trädgård.

Styrelsen och Batten

En styrelse och batten staket är konstruerad av vertikala brädor med lattor spikade över lederna. Resultatet är en tålig och stabil skärm stängsel som erbjuder inte bara sekretess, men en bra solid barriär. Detta är ett effektivt privatlivet staket alternativ för landsbygden där du vill skydda din egendom från ljudet av boskap i fastigheten bredvid.

FJÄLLPANEL staket

En FJÄLLPANEL staket använder rangerbangård material för att skapa ett privatliv staket som är hållbara, men dyrt att sätta upp. En FJÄLLPANEL staket är bättre lämpad att stänga i en liten bit av lantlig egendom i stället för en expansiv mycket mark. Den bästa dekorativ effekten är ofta att matcha rangerbangård av din FJÄLLPANEL staket med ytterväggar av ditt hus.

Vertikala styrelsen stängsel

Vertikala styrelsen stängsel erbjuder mångsidighet eftersom du kan välja att ordna veden antingen abutted tillsammans eller något radavstånd eller som i en vinkel som Louvren. Du kan också välja att spika bräder på vardera sidan av tjänsterna som skapar en vacklade effekt. Denna typ av privatlivet staket är oftast tillverkad av 4-av-4 tjänster som åtta fötter apart.

Galler Panel stängsel

Lattice paneler ger möjlighet för privatlivet artighet av klättring vinrankor. Bygga väven staket och anläggning vinstockar så att de klättring genom hålen och över toppen för maximal avskildhet. Eller du kan bara lämna lattice paneler ensam som möjliggör lägre sekretess, men ett staket som ger dig utsikt över det omgivande området.