mynewspapers.net

Typer av krampa vapen

Typer av krampa vapen


Flera olika typer av vapen är stapelvara produceras som alla fungerar att göra samma sak, men som utför det jobbet på olika sätt. Utformad för att vara mer motståndskraftig än vanligt papper häftapparater, kan krampa vapen användas att installera mattor, installera ånga hinder på trä foundation projekt och även hänga holiday ljus.

Hand aktiveras krampa kanoner

Villaägare använder vanligen hand-manövrerad krampa kanoner. De är billiga och lätt att använda, ansätta dem genom att trycka på häftpistol mot ytan där krampa går. När du har placerat vapnet på plats, pressar ner på den övre handtaget. Detta drar en fjäder i huvudet av häftenheten. När du har helt deprimerad handtaget, våren släpper och bränder krampa.

Häftapparater för hammare

Häftapparater för hammare är utformade helt annorlunda från typiska hand aktiveras häftapparater. Medan de fortfarande använder en mekanism för våren, denna mekanism oss brukade rekyl häftapparat för att förbereda den för nästa krampa snarare än bränning krampa. Hammer häftenheten är svängde på samma sätt som du skulle svinga en hammare. När chefen för häftenheten får kontakt med ytan, vikten av häftapparat skjuter krampa i ytan att vara häftade.

Elektriska krampa kanoner

Elektriska krampa kanoner är konstruerade på samma sätt som hand aktiveras häftapparater är konstruerade, förutom att de har en liknande hammare häftapparater utlösningsmekanism. En servo inuti häftenheten sinnen när avtryckaren trycks mot den yta som häftas och bränder häftenheten i.

Manövrerad krampa luftgevär

Air aktiveras eller pneumatisk krampa vapen använda en liknande konstruktion som hand och manövrerad elektriskt krampa kanoner. På air häftapparater, dock radmatningar en air tryckluft i en reservoar inuti kroppen av en häftpistol. En switch är beläget nära huvudet av häftpistol så att när häftenheten trycks mot ytan häftas, luften behållaren släpper luft, bränning krampa i ytan.