mynewspapers.net

Typer av kort förpackningar

Typer av kort förpackningar


Kort förpackning innehåller ett stort antal lådor, kartonger, kartong kuvert, ägg askar, skär, förstärkningar, samverkande divider kuddar, clamshells och blisterförpackningar. Enligt förpackningen expert Giles Calver överleva vissa förpackningar av papp format även om konsumenterna hitta dem svåra att öppna eftersom de gör deras arbete för att skydda innehållet så bra.

Kartong kuvert

Kartong kuvert kan vara själv sigill eller fliken låsning. I båda fallen behöver du inte band eller förstyvningar, vilket sparar tid. Specialitet kartong kuvert inkluderar gusseted, Sidlastare, svart, prioritet och anpassad. Med egen stil, kan du ha dina egna konstverk, till exempel en företagslogotyp, tryckt på kuvertet.

Pappkartonger

Hittar du ett stort utbud av enkel - och dubbel-wall kartonger finns i vitt och brunt, med många olika alternativ. Några kommer platt packat och klart att montera. Välj tall-top öppna kartonger om du behöver transportera artiklar som måste hållas upprätt, som krukväxter. Spegel och målning lådor är perfekta för förpackning platt och tunn objekt. Om du behöver skicka mängder av papper, finns det en ruta för det, också - rutan bunt. Du kan också använda detta för packning och andra små, lätta utskicksartiklar. En garderob låda är specialtillverkad för flyttning av kläder objekt med en integrerad hängande järnväg.

Blisterförpackningar och Clamshells

Blisterförpackningen består av tryckta kort underlag och fäst förformade och klar, plast fall, mellan vilka varor som hårdvara och elektriska artiklar är förseglade. Kunder kan undersöka varorna, men förpackningen är utformad att visa någon slags manipulering. Clamshells är en speciell typ av blisterförpackning där dubbelsidig blåsor klipp ihop manuellt.

Kraft ombord på förpackningar

Kraft styrelse, vanligtvis lera-belagda på ena sidan tillåta utskrift, används ofta i dryckesförpackningar och där utseende är viktigt. Du kan köpa post-lådor tillverkade av hög kvalitet vit kraft ombord med dubbel-fodrade sidor för extra styrka. Du kan välja att få dem med eller utan skum skär. Skum infoga är användbart för att hålla objekt på plats. En design inkluderar ett stansade hål som låses på plats och förseglar lådan så du inte behöver använda tejp. När kunden tar emot paketet, kan han lätt öppna det för att komma till artikeln inuti.

Pallådor

Pallådor består av en träpall som sitter en kartong botten bricka och en korrugerad ärm och cap. Att vara mycket stark, de är idealiska för frakt tunga objekt och är ett populärt val för export. När du inte använder rutan pall, kan du lagra ärmen platt inom facket.