mynewspapers.net

Typer av kommunikationsfrågor på Facebook

Typer av kommunikationsfrågor på Facebook


Facebook kan du ansluta med över 500 miljoner användare världen över. I ett socialt nätverk-centrerad samhälle, kan en ny skörd av kommunikationsproblem plåga dina relationer. Medan en gång du orolig bara ditt kroppsspråk, ansiktsuttryck och de ord som kommer ur din mun, nu behöver också du oroa dig över dela information, att ha brevet misstolkas, och som går längs fel info på Facebook. Se upp för gemensamma Facebook kommunikationsfrågor som kan skada din personliga relationer både offline och online.

Felaktig Information

En av de mest akuta Facebook kommunikationsfrågor är den hastighet med vilken information färdas på webbplatsen. Medan detta kan vara fördelaktigt, kan det också sprida falsk information, som då ses som faktum i Facebook samfundet. Överväga att Martin Luther King citat fiaskot i maj 2011. Efter Usama Bin Ladins död började ett citat som cirkulerar på Facebook som tillskrevs Dr King. Problemet var att den faktisk citera ändrades och inte alla Dr King gör. Facebook-användare fortsatte att skicka offert och attributet orden till Dr King, vidmakthåller en cykel av desinformation som kan anses farligt om fel typ av information tog håller fortfarande.

Facebook krycka

Alltför ofta används Facebook som en kommunikation krycka för att undvika ansikte mot ansikte konfrontation. För att ha "ansikte" i webbplatsens namn, finns det lilla ansikte mot ansikte interaktion mellan användare. När Facebook används för duellen makarna att ventilera sina frustrationer eller för en medarbetare att klaga på sitt jobb, kan det få allvarliga konsekvenser. Även om det kan verka enkelt och ofarligt att använda Facebook som ett bollplank, bör inte det ersätta faktiska kommunikation mellan familj, vänner och bekanta.

Kommunikation överbelastning

Facebook kan göra det för lätt för människor att hålla kontakten. Att veta varje detalj om en ren bekantskap liv är förmodligen onödigt, men Facebook gör denna norm. Online förkortningen "TMI" (för mycket information) kan tillämpas på den allmänna användningen av Facebook. Ibland, kan det vara svårt att skapa verklig och bestående relationer med människor som du bara dela en ytlig anslutning med online. Delning för mycket information kan också vara farligt, äventyrar din identitet och privat information.

Bristen på säkerhet

Facebook har kommit i blåsväder under de senaste åren för en brist på säkerhet och sekretess. Ofta program från tredje part får tillgång till din personliga information, och i vissa fall de kan även debitera dig pengar om du omedvetet registrerar dig för en tjänst. Facebook är perfekt för att hålla kontakten, men det är inte en plats att dela privat information, även om den informationen som delas via privat meddelande. Hackare som kan stjäla och sälja kontonummer och lösenord kan få tillgång till din privata kommunikation, som kan bli förödande om de används på fel sätt. Undvik att använda Facebook för privat konversation för att skydda dig själv och andra.