mynewspapers.net

Typer av kommunikation under första världskriget

Typer av kommunikation under första världskriget


Kommunikation var av avgörande betydelse på slagfältet första världskriget, och när den gick sönder resultaten kan vara dödlig. Enheter vid frontlinjen behövde veta var deras grannar var, medan befΣlhavare arbetar bakom raderna kunde endast kontrollera deras män om de hade en tillförlitlig informationskälla. Utkämpades mellan 1914 och 1918, ägde WWI rum i stor skala. De män som tjänstgjorde i konflikten används olika metoder för kommunikation. Några används den modernaste tekniken av tiden medan andra daterade från mer historiska konflikter.

Telefoner

Telefoner tillåtna enheter på olika delar av ett WWI slagfält för att kommunicera med varandra. Långa sladdar kopplade telefonerna med varandra via menyformulär. Systemet var pålitlig så länge trådarna förblivit intakt. Eftersom skyttegravarna var det enda stället att sträng telefon sladdar, bröt kablar ofta för orsaker som varierade från slarviga soldater klumpiga fötter till fiendens GRANATELD. När en armé avancerade, skulle ett team av soldater tidigarelägga telefonlinjen och ställer in meddelande inlägg i skyttegravarna erövrat från fienden.

Radio

Radio var vanligt förekommande i första världskriget. Stridande arméerna används mobila radiosände apparater för sändning och mottagning morsekod, men de var skrymmande, ofta för bräcklig för dike liv och hade en mycket begränsad räckvidd. Radioapparater var mycket mer utbredd i havet, där de tillåtna fartyg och ubåtar att kommunicera med varandra och ta emot beställningar från deras baser på land. Tekniska utvecklingen under kriget började att låta fartyg att lokalisera platsen för fiendens hantverk med deras radiosändningar. Under kriget utvecklat National Institute of Standards och teknik en prototyp plats system används av den amerikanska flottan.

Visuell kommunikation

Stora arméer åberopas också mycket mindre tekniskt avancerade sätt att visuell kommunikation för att skicka meddelanden. Fram till 1915 använt den brittiska armén en anpassad paraffin lampa kallas en "Begbie" för att skicka meddelanden via morsekod, använda en speciell lins för att koncentrera ljuset till en mer kraftfull stråle. Detta var en osäker metod för att skicka information sedan någon som kunde se ljuset kunde fånga upp meddelandet. Britterna använde också signalering flaggor för att skicka information. En skicklig operatör kan signalera runt 12 ord en minut.

Duvor

Alla stora stridande arméerna i första världskriget använde brevduvor till transport meddelanden. Fåglarna används deras homing instinkter för att utföra rutinmässiga meddelanden och information i stridens hetta. I en strid situation som de ett sätt att få viktig information till befälhavare när telefonlinjer var frånvarande eller trasiga. 1918 fick en duva som kallas Cher Ami franska Croix de Guerre medalj för att bära ett meddelande från en isolerad grupp av amerikanska soldater att ge deras läge. Den information som tillåts i närheten enheter att montera ett räddningsuppdrag, rädda livet på 194 medlemmar i den 77: e infanteridivisionen.