mynewspapers.net

Typer av humant Test angående jobbOm du är arbetslös eller om du helt enkelt vill stärka din nuvarande inkomst, kanske du kan hitta tillfälliga anställningar genom att ta på en mängd olika mänskliga testpersonen jobb. I många psykologiska och sociologiska studier samt vetenskapliga prövningar, praktiker behöver en ständig tillströmning av mänskliga försökspersoner att fortsätta sina studier, och dessa mänskliga försökspersoner är ofta väl kompenserade för sin tid.

Funktion

Mänskliga försökspersoner hjälpa forskarna att mer fullständigt förstå effekterna av deras forskning på det mänskliga sinnet och kroppen. Till exempel, medan drug forskare kan testa sina läkemedel på råttor eller andra djur försökspersoner, innan de kan faktiskt sätta drogen på marknaden är det viktigt att de kör en drog rättegång med mänskliga försökspersoner att verifiera att de kommer att se samma resultat i mänskliga varelser som de gör i djurens försökspersoner.

Typer

Jobb som finns till någon som är intresserad av att arbeta som en mänskliga testpersonen variera i typ och omfattning. Nästan alla prövningar som kräver mänskliga försökspersoner involverar människans hälsa i ett eller annat sätt. Psykologiska försök och läkemedelsprövningar är särskilt vanliga.

Tidsram

Mängden tid som du kommer att spendera fungerar som ett mänskligt marsvin kommer att variera från rättegång till rättegång. Några psykologiska försök kan bestå av en enda hjärnskanning, medan djupgående läkemedelsprövningar kan köras i flera månader. Du bör vara medveten om din tid åtagandets karaktär innan du registrerar dig för en mänsklig marsvin jobb.

Läge

Prövningar som kräver mänskliga försökspersoner kan hittas över hela nationen och världen. Dessa prövningar allmänhet baseras på ett college, universitet, sjukhus eller institutioner där nya studier görs hela tiden. Kolla med universitet och sjukhus i ditt område att se om det finns någon pågående studier som du kan ha rätt till.

Varning

Medan du arbetar som en mänskliga testpersonen kan vara lukrativ (enligt Adil Shamoo, som arbetar som en ordförande i en organisation som övervakar mänskliga forskning, vissa studier betala upp till £6.500), den också kommer med vissa faror. På grund av de tester och förfaranden som experimentella provas på farmaceutiska försökspersonerna innebär att de ibland har katastrofala och oåterkallelig hälsoeffekter. Innan du registrerar dig att arbeta som en mänsklig testperson för varje test bör du fråga om vilken typ av rättegången och alla eventuella biverkningar. Det är viktigt att väga lön mot möjliga skadeverkningar som kan resultera från din snåla som en mänsklig marsvin.