mynewspapers.net

Typer av höns & kycklingarHöns är oftast tänkt som kvinnligt av fjäderfä eller fågelvilt. Men kallas kvinnliga strutsar, nanduerna, kasuarer och andra stora flygoförmögna fåglar höns. Även en kvinnlig hummer kallas en höna av hummer fiskare, trots sin avkomma är larver, känd som "buggar". Olika höns och kycklingar har utvecklat bra överlevnad och reproduktiva strategier under loppet av deras utveckling.

Kycklingar

En kyckling lägger ett ägg varje andra dag eller så och bara börjar ruva dem när dem alla läggs. Hon kommer att sitta på dem i 21 dagar och kommer att morra eller ens peck på något som försöker störa dem. När Ungarna kläcks, stannar hon på boet med dem för en dag eller två och några ägg som inte har kläckts efter den tiden kommer att lämnas när hon tar ungarna för den första promenaden. En höna som skyddar, bryr sig om och lär henne kycklingar kallas grubblande. Broodiness är inte alltid en önskvärd egenskap för en höna förväntas lägger många ägg. Ungarna följer instinktivt sin mamma tills de är gamla nog att klara sig själva.

Rhea

Typer av höns & kycklingar


Rhea är en 51-tums-långa flygoförmögen fågel finns i Sydamerika. Efter parning med en hane, lägger rhea hönan sina ägg i boet som han är byggd. Då lämnar hon, möjligen för att para sig med en annan manlig och lämna mer ägg i sitt bo. Hon tar inte hand om sin eller kycklingar, och faktiskt, om hon närmar sig ett bo, hanen kommer troligen att jaga henne bort. Ännu i slutet av sommaren samlas flockar av hönor, tuppar och kycklingar för att hålla ihop för vintern. Kycklingar bildar flockar som ettåringar, som håller ihop tills de är 2 år gammal och gammal nog att föda upp.

Hummer

En kvinnlig hummer är en höna. De höna kompisar direkt efter en ruggning, som är den enda gången hon är fysiskt omöjligt att para. Hon stannar i den av sin kompis tills sin nya skalet hårdnar. Ägg är inte gödslas direkt; När hon är redo att lägga dem, kommer hon vända på rygg, kopp sin svans och driva 10.000 till 20.000 ägg från sin äggstockarna som kommer att vara befruktade när de passerar genom hennes sperma kärl. Äggen är limmade till botten av hennes svans. Hummer fiskare kommer att hänvisa till henne sedan som en "bären" kvinnliga. När det är dags för äggen att kläckas, hummer hönan höjer sin svans och låter havsströmmarna bära dem bort.

Höns och kycklingar

Höns och kycklingar är suckulenta växter från sempervivum arter och andra. De är även känd som houseleeks. Vanligtvis planteras i soliga platser i en rock trädgård eller en torr stenmur, bildar de kronärtskocka som rosetter som kan variera i färg från grön till bronsig crimson och sprida genom växande skott som små nya anläggningar visas. Den huvudsakliga anläggningen är "hönan" och de mindre anläggningarna är "ungarna".