mynewspapers.net

Typer av Giant Ivy växterIvy växter är mest kända för sina stora vinstockar och förmåga att snabbt täcka ett område. Några jätte ivy växter är Boston ivy, devil's ivy, engelska ivy, cape murgröna och vildvin.

Engelska Ivy

Engelska ivy är en måttlig grön färgad växt med små blad. Även om bladet inte är stor, är växter kända för att klättra väggar och omfatta områden som 50 fot brett.

Vildvin

Ofta en murgröna som omfattar byggnader, vildvin snabbt sprider sig och kan växa i en mängd olika förhållanden. På hösten visar det en unik röd färg som gör det ett optimalt val för att dekorera ett landskap. När odlas nära byggnader eller bostäder, kan vildvin skada windows och tak eftersom dess rankor sätter sig in i små hål och sprickor.

Boston Ivy

Boston ivy är en snabbt växande vinstockar med blad som är gröna till vinröd färg. Bladen är formade som fåglarnas fötter och murgröna kan växa från 30 till 60 fot, vilket gör för en mycket stor anläggning.

Cape Ivy

Liknar engelska murgröna i form, cape ivy har gula blad och är en ofantlig ranka. Anläggningen kommer att täcka buskar och träd, att hindra nya tillväxt, och kommer snabbt spridas ut över stora delar av landet. Det enda sättet att hämma denna fördelning är att ta bort växten eller använda kemikalier för att döda rötter.

Devil's Ivy

Denna ivy äger hjärtformade, gul-gröna blad. Anläggningen kan växa till att bli en häpnadsväckande 65 fot i längd.