mynewspapers.net

Typer av frisyrer för män med runda ansikten

Typer av frisyrer för män med runda ansikten


En framgångsrik frisyr är beroende på formen på bärarens ansikte. Att välja ett snitt är inte så enkelt som bara gillar hur det ser ut på någon annan, men om du kan hitta rätt stil för din ansiktsform kommer du vara avundsjuka på alla. Män med runda ansikten får särskilda utmaningar att välja en smickrande frisyr. Läs vidare för att ta reda på mer.

Runda funktioner

Överväga en ålder av personen, som runda ansikten är vanliga hos yngre barn--- och kom ihåg att ungdomar ofta ge efter för grupptryck när det kommer till saker som hårklippning. Tyngre individer sannolikt har ett runt ansikte, och bär hår som är lång eller extremt kort uppmärksammar roundnessen av deras funktioner. Välj en stil som möjliggör för öra längd hår eller längre, som en fylligare stil på sidorna av huvudet kommer att jämna ut de runda funktionerna.

Skallighet

Typer av frisyrer för män med runda ansikten


Håravfall är ännu mer utmanande när du försöker hitta en bra titt för en man med ett runt ansikte. Vanligtvis längre hår i ryggen kompenserar förlusten av hår på toppen av huvudet och tar uppmärksamheten från ett runt ansikte.

Ansiktshår

Ansiktshår kan balansera ett runt ansikte: en mustasch hjälper till att dra de visuella inslagen i vända mot in mot mitten att moderera effekten av runda ansikte, medan skägg som ett bockskägg drar funktioner ner för att göra ett ansikte ser mer ovala.

Stilar för att undvika

Mycket kort format som besättningen nedskärningar bör undvikas till varje pris om bäraren har ett runt ansikte. Om kort hår krävs försök att bära den höga på toppen och mycket kort på sidorna att lägga längd till ett runt ansikte.