mynewspapers.net

Typer av frisyrer för en Toy pudelLeksak poodles finns en mindre mängd av de stora, standard poodles. Eftersom poodles har hår som fortsätter att växa tills du trimma den är med din toy pudel klippt rutinmässigt viktigt. Det finns flera olika stilar av nedskärningar kan du välja för din leksak poodle. Även om poodles inte skjul, innebär att välja en längre nedskärning att du måste borsta håret oftare.

Valpen klipp

Ett valpen klipp är enklaste snittet kan du välja för din leksak poodle. Denna frisyr har den pudel päls nära klippt över sin kropp. Denna korta klipp kräver minimalt skönhetssalonger mellan gräsklipp, och du också behöver inte oroa dig om pälsen plocka upp för mycket smuts och skräp. Medan du kan välja detta klipp för en pudel i alla åldrar, är det traditionellt valt för poodles mindre än ett år gammal.

Kontinentala klipp

Kontinentala klippet är en typ av snitt som är vanligt på leksak poodles som anger hundutställningar. Hundar med detta klipp är rakade kort längs sina ryggar och bakkvartsparter, men har långt hår längs deras huvuden och fronter. Detta hår kan formas till ger pälsen en övergripande jämvikt. De har en pom-pom i änden av svansen och på varje höft och ett band av hår runt varje vrist.

Engelska sadeln klipp

Det engelska sadeln klippet liknar kontinentala klippet. Dessa hundar har föder upp som är klippt till en kort längd, med undantag för en böjd, rakade området på varje hundens flankerna. Pudeln har långt hår på framsidan av kroppen och huvudet. De har en pom-pom på spetsen av svansen och två rakat band runt varje hind ben.

Nederländska bandet klipp

Välj det nederländska bandet klippet när du bor i ett svalt klimat och vilja till hålla den leksak poodle hår lång så att det kan hålla värmen. Hund med detta klipp har medellång päls på fronter och ryggen på kroppen, inklusive ben. De har ett band av päls runt deras mittsektionen som rakas nära huden. Hundar med ett nederländska bandet klipp har raka halsar och huvuden, med undantag för en puff av hår på huvudet och skägg på deras ansikte.