mynewspapers.net

Typer av Flip-flops

Typer av Flip-flops


Flip-flop sandaler, en populär skor val för stranden utflykter och varmare månader, finns i många varianter. Traditionella flip-flops är gjorda av trä, plast, skum eller läder och har en rem av medium tjocklek och längd. Andra typer av flip-flops inkluderar zori sandaler, högklackade flipflops och komfort flip-flops.

Badskor

En av de vanligaste typerna av flip-flops för kvinnor, badskor användning två tunna remsor av tyg eller plast att fästa fram till sidorna. Detta tyg startar mellan stortån och andra tå och sträcker sig över foten att hålla din fot knutna till skon. De flesta badskor har remmar som nå nära framsidan av fotleden. Remmarna på en rem är längre och tunnare än remmarna på många traditionella par flip-flops. Eftersom de är gemensamma, finns dessa skor i olika tyger och färger.

Comfort Flip-Flop

Comfort flip-flops erbjuder hålfotsinlägg eller innehålla en mjukare fots säng än andra flip-flops. Många komfort flip-flops är böjda mot formen på maten och innehåller flera remmar eller brett band. Extra spännband att minska tendensen av foten att försöka koppling skon när hon gick. En ny typ av flip-flop, populariserades av FitFlop, använder en icke-nivå sula för att tvinga användaren att balansera. Dessa skor hävdar att öka övergripande tonen och erbjuder bättre komfort än andra flip-flops.

Zori

Zori skon, en av de första typerna av flip-flops, innehåller sängar av halm och tyg remmar. Zori sandaler gjordes ursprungligen av halm och ris och används flätade axelband. Dessa sandaler är bred och innehåller ofta en tjockare fots säng. Zori skor kan vara hemgjord eller köpt i en butik. De tenderar att ha långa, tunna remmar, liknar remmarna på thong flip-flops.

Högklackade flipflops

Många flip-flops använder en klack för att höja baksidan av foten av bäraren. Vissa flip-flops använder brett, chunky klackar medan andra använder en tunn, låg klack, känd som en kattunge klack. Stilleto flip-flops använder en lång, smal klack. Vanligtvis, desto tjockare och sänka hälen, desto lättare är det att gå i en flip-flop. Vill du tjockast möjliga hälen, använda plattformar istället för klackar. Plattformar höja hela skon. Vissa plattform flip-flops använder ett skummaterial medan andra använder trä, kork eller plast.