mynewspapers.net

Typer av flexibla gasledningar

Typer av flexibla gasledningar


Flexibla gasledningar används för att bära naturgas eller gasol (LP gas eller propan) från en gas main in i ett hem, där bränslet befogenheter apparater. Flexibla linjer kan användas att ansluta byggnader eller att ansluta nya apparater till ett befintligt gassystem. Olika typer av flexibla gas linjer är tillgängliga för varje gas försörjning projekt.

Korrugerad rostfri slang

Tillgängliga i ringar eller rullar av upp till 1,000 fot eller i kortare längder som kontakter med beslag på plats, korrugerad rostfri stålrör är en populär flexibla gas linje för inomhus och utomhus. Rostfria slangar är belagd med polyeten, polyvinylklorid eller epoxi att öka hållbarheten.

Flexibla kopparrör

Flexibla kopparrör "ormar" genom trånga utrymmen och icke traditionella vägar att leverera gasapparater genom hem inredning. Det kan vara böjd upp till 90 grader, kommer i längder upp till 100 fötter och kopplingar med standard beslag. Kopparrör har använts i hemmen för årtionden till transportvatten, luft och naturgas.

Polyeten gasrör

Finns i upp till 500-fots längder och järn och koppar storlek rördiameter, polyeten (PE) gasrör används att naturgas eller LP gas till en byggnad. Den är gjord av medium till hög-densitet polyeten, som är en rostfria, tålig och relativt billig plast sammansatta. PE gasar fodrar används för yttre underjordiska installationen bara.