mynewspapers.net

Typer av Fire tegel

Typer av Fire tegel


Eldfast tegel rader interiörer av eldstäder, brand gropar och tegel ugnar. Den är tillverkad av specifika material gjorde att hålla värme i containern det linjer medan utsidan av behållaren fortfarande är ganska svalt. Detta förhindrar spontana bränder och brända väggar och golv. Många typer av eldfast tegel finns, alla med sina egna fördelar och nackdelar. Om att bygga en eldgrop, öppen spis, tegelugn eller annan konstruktion som kräver värmeisolering, se till att forskning typer av eldfast tegel innan du börjar bygga.

Medeltung

Forno Bravo rekommenderar denna typ av eldfast tegel för tegel ugnar, antingen inomhus eller utomhus, för både arch och golv. Tillverkad av ca 35 procent aluminiumoxid och 50 procent kiseldioxid, dessa tegelstenar varm snabbt och kan isolera temperaturer på upp till 482 grader Celsius. Alumina har reflekterande egenskaper medan kisel är en bra isolator. Kombinerat med sten tegel komponenter, hanterar medeltung tegel mycket av missbruk, att se till att din tegelugn varar i år. Bra firebricks ska ha perfekt raka kanter och passar mot varandra utan luckor eller gropar dem emellan. Dessa tegelstenar kommer i många former och storlekar så att ugnen kan vara så stor eller liten som du. Bra tegelstenar kosta om två USA dollar en bit.

Höga tullen

Dessa tegelstenar innehåller över 50 procent aluminiumoxid, mycket mer än deras medeltunga kusiner. De håller värmen under en mycket lång tid och tål temperaturer över 816 grader. Dessa tegelstenar rekommenderas inte för eldstäder eller tegel ugnar; de blir alldeles för varmt för att baka mat ordentligt och presentera en brännhet risk i eldstäder. Forno Bravo rekommenderar denna höga tullen tegel för ugnar och förbränningsanläggningar bara. De är också mycket dyrt, kostar upp till dubbelt så mycket per tegel än medeltunga bitar.

Lera tegel

Eldfast tegel producenter gör lera tegel brännugnar, skjuter det vid tillräckligt hög temperatur att göra den mjuk och hård. Även om lera firebricks är robusta, de tål inte höga temperaturer och rekommenderas för dekoration på utsidorna av eldstäder och skorstenar för tegel ugnar där det finns mindre värme. Lera firebricks måste också bytas varje så ofta. Den konstant uppvärmning och nedkylning från deras placering gör att spricka och chip. Lyckligtvis lerategelstenar kostade lite mer än ca 50 USA öre per styck och finns i flera former och dekorativa sorter eftersom lera så formbara.

Isolering tegel

Enligt Forno Bravo rekommenderas isolering tegel inte för strukturer som används för att värma eller baka saker. Denna tegelsten är tänkt att stoppa värme från spännande strukturer och håller lite värme själv. Isolering tegel gör väl inne eldstäder, lätt och ganska billiga.