mynewspapers.net

Typer av cigarettfilter

Typer av cigarettfilter


Boris Aivaz uppfann den första före rullade cigaretten 1925. På grund av bristande maskiner före 1930-talet saknades cigarettfilter fram till mitten av 1930-talet. Om du röker cigaretter, kan du röka med eller utan filter. Mest färdigförpackade, shop-köpte cigaretter har någon typ av filter tillverkad av fiber, lim och kemiska tillsatser. En av de viktigaste syftena med filter är att minska de skadliga gifter som du andas in medan rökning, men det finns inga bevis för att de fungerar, enligt Cancer Research UK.

Ljus-filter

Ljus-filter består av typiska filter delar såsom lim, fibrer och kemiska tillsatser att göra tobakssmak bättre och låta för nikotin att absorberas snabbare. Detta filter är packat och vävda mycket löst så att mer av tobakssmak och rök genom under inandning.

King filter

En kung filter är packat mycket hårt för att aktivera cigaretten att bränna långsammare och göra cigaretten håller längre. Det är inte avsett att minska cigarettröken och smak utan snarare förbättra den och att ge en rik, fyllig upplevelse för rökaren.

Mentol filter

Mentol filter har vita bitar av fibrösa kork som har vävt in i mjukt material. Dessa filter innehåller en icke-tobak tillsats som mentol. Mentol har en mintliknande smak. Förutom mentol filter finns det också kryddnejlika, körsbär, choklad, apelsin mint, mango och blåbär filter på marknaden. Om du rulla dina egna cigaretter, kan du välja smaksatt rullpapper också.

Plast filter

Plast cigarettfilter är mindre vanliga i cigaretter. Dessa cigaretter har en lång plast spets filter i ena änden som också fungerar som en cigarett innehavare. Normalt är var dessa typer av cigaretter vanliga i klassiska gamla filmer om krigsåren. Plast filtret minskar mängden rök som kan inandas och det kräver också djupare och starkare Inhalationer skapa tillräckligt rök att andas in. Inandning processen orsakar de flesta av cigaretten att bränna ner innan personen att kunna röka sin helhet.

DIY filter

Om du rulla dina egna cigaretter med lösblad tobak och rullpapper, du kan köpa affären förpackningar av filter eller du kan göra din egen. Du kan köpa kuddar av filter papperskort i remsor eller du kan bara använda vanligt papperskort som buss eller tåg biljetter eller ens visitkort. För att göra en hemmagjord cigarett filter, kommer att du riva eller klippa en remsa 5 av 1 cm för att vara ditt filter och placera den i ena änden av det rullande papperet.