mynewspapers.net

Typer av Buttercream isbildning

Typer av Buttercream isbildning


Buttercream glasyr och frostings är ofta föredras av kaka-älskare för sin rika smak och bagare och konditorer för konsistens, smak och anpassningsförmåga till färga och dekorativa rör tekniker. Det finns flera varianter av buttercream isbildning, varje start med olika glasyr baser och lämplig för många applikationer.

Maräng-baserade typer

Italienska buttercream frosting görs genom att skapa en varm sockerlag kokta strösocker och vatten, sedan slå äggvitorna till sockerlagen tills blandningen tjocknar. Det är en bra förrätt recept för nybörjare, har en lätt söt smak och fryser väl. För att göra schweiziska maräng, ett kommersiella bageri favorit, försiktigt Lös socker i äggvitor över en varm men inte kokande vatten bad eller dubbel panna. När sockret är upplöst, slå i mjukt, osaltat smör till skapa en rik, smidig multipurpose isbildning.

Äggula-baserade Buttercream

Kallas även franska buttercream eller paté á bombe, använder denna isbildning äggulor istället för vita. Göra en enkel sockerlag genom att lösa upp socker i vatten och låt svalna till rumstemperatur. Lägga till den i en jämn ström i slagen äggulorna och vispa sakta tills det tjocknar.

Smörig smörkrämer

Dessa recept börjar med ett smör och florsocker basera och anpassa sig väl till extra smakämnen, som smält choklad, grädde och grädde ost. Deras överensstämmelse är lätt att justera genom att lägga till mer smör eller emulgerade förkortning. Denna buttercream frosting version är den som normalt används av hem kockar för vardagliga bakning.

Förkorta Buttercream isbildning

Även kallad decorator's isbildning eller decorator's buttercream, används förkortning-baserade buttercream isbildning främst för rörledningar kantband, gränser och dekorativa rosor på kakor och bakverk. Den höga smältpunkten av förkortning gör det enkelt att leda i rör och det ställer in fastare än smör. Om det är för att konsumeras i stället för används uteslutande för estetiska ändamål, är denna typ av buttercream oftast smaksatt med smör eller andra tillsatser för att göra det mer tilltalande.

Buttercream isbildning Tips

Om du lägger karamellfärg till buttercream isbildning, recept att använda förkorta snarare än smör kommer att ge djupare och sannare färger på grund av vithet av basen. Mest färgad glasyr har nyanser som fördjupa på inställningen och blekna om de utsätts för starkt ljus. Buttercream isbildning kan förvaras säkert i kylskåp i upp till två veckor i en lufttät behållare. Ta till nära rumstemperatur före spridning. Du kan lagra buttercream-iced kakor för två till tre dagar i rumstemperatur utan försämring och gränser och blommor förblir mjuk nog att lätt ge efter för styckning.