mynewspapers.net

Typer av blekmedel till användning på hår

Typer av blekmedel till användning på hår


Hår blekning tar bort alla pigment från håret, lämnar det en ljus till vit färg. I många fall använder blekmedel väteperoxid eller ammonium Natriumpersulfat oxiderande agent, som går in i hårets kärna och ändrar dess sammansättning. Hår blekmedel skadar håret och är giftiga. Typer av hår blekmedel sträcker sig från de som något ljusare hår färg ett par nyanser till andra blekmedel som helt beröva hår av dess färg.

L'Oreal snabb blå blekning

Denna bleach kommer i ett pulver dammfri koncentrerat formulan och är utformad för att göra ljusare hår upp till sju nyanser av färg i en ansökan. Formeln har en tjock konsistens så det inte flytta eller droppa. Det förblir fuktig, och till skillnad från andra blekmedel, behöver du inte remix formeln under ansökan. Det kan användas på eller av din hårbotten. Sally skönhet Kundrecensioner beskriver L'Oreal snabb blå blekning som lätt att använda, snabb och lämnar håret mjukt. Recensioner säger också att det används bäst på hår som aldrig har varit färgat innan, på grund av dess styrka.

Wella Wellite grädde blekning

Wellite creme olja ljusare hår genom att gradvis ta bort naturliga och konstgjorda pigment. Formeln kommer i grädde form, och kan användas i hårbotten. Grädde formeln fastnar du hår utan droppar, så att ditt hår kommer att lyfta nyanser jämnt. Oljor i blekning förhindra skador på ditt hår genom att hålla den fuktig. Sally skönhet Kundrecensioner beskriver Wella Wellite grädde blekning som kostnad effektiv och lätt att använda. Recensioner hävdar också att det inte helt bleka ditt hår, men gör det med varje användning.

Lamaur 30 minuter blekmedel hår blekning

Denna salong-testad blekmedel lyfter fem nivåer av färg i 30 minuter. Den innehåller unikt syre aggregat som använder naturliga kroppsvärme för att påskynda processen att gör. Det är spillfri formel förhindrar skumbildning. Sally skönhet Kundrecensioner beskriva Lamaur 30 minuters blekmedel hår blekning som ett bra värde, det lättar väl, och irriterar inte hårbotten. Recensioner också säga att på grund av dess styrka det används bäst på hår som aldrig har varit färgat innan, och vissa hävdar att det är för stark och skadar håret.