mynewspapers.net

Typer av bivax som Start Dreads

Typer av bivax som Start Dreads


Bivax är en typ av hår produkt som används för att upprätthålla stilar som kräver en hel del håll, till exempel flätor eller dreadlocks. Bivax är tillverkad av ett ämne som framställs av arbetstagaren bina från utsöndringen av deras körtlar. Ämnet finns i vad är kallad en honeycomb, bearbetas och raffinerade för hair care användning.

Murrays

Murrays bivax är ett populärt märke att dess produkt från Australien. Murrays hårprodukter har utvecklats av C.D. Murray, som började utveckla och sälja sina egna produkter medan han var frisör i en butik som Chicago 1925. Murrays erbjuder tre versioner av dess bivax. Den ursprungliga versionen lägger till hold och glans, den svarta bivax läggs färg samt håll och glans och grädde bivax villkor håret och minskar klåda och frizz.

DAX bivax

DAX är ett varumärke som tillverkas av hårprodukter företaget. DAX bivax är gjord för dreading hår och för ansökan till slutet av flätor att hålla dem från unbraiding. Den är gjord med Royal Jelly att lägga till glans och lyster till håret.

Dreadhead

DreadHead Dreadlocks vax är en produkt som tillverkas av DreadHead HQ, ett företag som producerar en rad av dreadlock produkter. Detta vax är tillverkade av bivax, microcrystaline vax, mineralolja, Hampfröolja och vitamin E. DreadHead HQ anspråk att använda den mest naturligt bivax med ingen petroleum olja, sätta det bortsett från de flesta andra märken av bivax som består av mestadels vaselin.