mynewspapers.net

Typer av badrum buggar

Typer av badrum buggar


Många husägare befinner sig kämpar insekt infestationer i sina hem. Badrummet är en vanlig plats för insekter att leva, och tunga angrepp är ofta svåra att kontrollera. Även vissa insekter inte skadliga, kan andra bita människor eller orsaka betydande skador på strukturen i hemmet.

Kackerlackor

Kackerlackor är även känd som palmetto buggar, croton buggar eller waterbugs och vanliga skadedjur i många hem. Några vanliga typer av kackerlackor är tyska kackerlackor, asiatiska kackerlackor och den amerikanska kackerlackan. Många kackerlackor är små, men vissa kan vara ganska stora, mäter upp till 2 inches i längd. De flesta kackerlackorna döljer under dagtid, men kommer ut på natten på jakt efter mat. Kök, badrum, runt golvlister och i garaget är favoritplatser för kackerlackor. För att hålla kackerlackorna av ditt badrum måste man skära av sin vattentäkt. Undvik att låta vatten stå i ditt badrum handfat och reparera eventuella läckande ledningar i ditt badrum till stöd i kackerlacka kontroll.

Tusenfotingar

House tusenfotingar är leddjur med långa segmenterade organ och 15 par ben. Dessa skadedjur kan mäta upp till 1 1/2 inches i längd och är grå eller brun färg. Tusenfotingar lever främst i fuktiga områden som källare, badrum och garderober. Många husägare hitta tusenfotingar i deras badkar eller i badrummet sjunker. Enligt Iowa State University, tusenfotingar kan bita människor men är inte giftiga. Tusenfotingar äter spindlar och små insekter Funna i eller utanför hemmet. Om du har tusenfotingar inne i ditt hem, kan du placera insekticider eller beten för kontroll.

Hus flugor

Filtret flugor finns ofta i badrum, kök och runt soptunnorna. Dessa flugor är 1/16 1/18 inches i längd och är även känd som moth flyger. Filtret flugor har en ganska kort livslängd, bara sju till 20 dagar. Vuxna Honor lägga sina ägg i soptunnor eller andra ruttnande organiska delen. Kontrollera filter flugor är bäst uppnås genom att förstöra områden där de föder, utsläppande tätt lock på soptunnor och att ta bort stående vatten i badrum och kök. Kraftiga angrepp kan kräva användning av insekticider att uppnå kontroll.

Snickare myror

Många husägare är oroad över att hitta stora, svarta myror i deras badrum handfat eller dusch stall. Snickare myror är gemensamma badrum skadedjur som vanligtvis 1/4 till 1/2 inches i längd. Snickare myror kan skada trä inne i ditt hem när att göra deras bo, ett resultat som liknar termit skador. Dessa myror föredrar att leva där fukt flödar över, att göra badrum och kök en perfekt plats att Bon. Badrum handfat och badkar har ofta fukt läckor och snickare myror placerar ofta sina bon i trä nära dessa områden. Styra snickare myror kan vara svårt, som villaägare måste hitta boet och förstöra den.