mynewspapers.net

Typ av papper som ska användas med copic markörer

Typ av papper som ska användas med copic markörer


Copic markörer använda alkohol bläck, som är vattentät och kan vara skiktad och blandade på papper och andra ytor. Finns i ett mycket brett utbud av färger, Copics är påfyllningsbara och tips är utbytbara. Detta innebär att du kan även blanda tryckfärger om du vill skapa dina egna färger. Copic garanterar markörerna i tre år, som också kan användas med färgad penna och akvareller. Undvik att använda kopieringspapper, skrivarpapper eller tidningspapper som dessa tenderar att blöda. Många typer av papper fungerar bra med Copic markörer. Testa alla papper före användning till slutresultatet blir vad du tänkt.

Copic papper

Copic gör eget papper varumärke speciellt för användning med markörer. Spiral bunden skissböcker fungerar bra för blandteknik förutom Copic markörer. Från och med januari 2011, skissböcker varierar i storlek från 5 av 7 inches till 11 av 14 inches. Blanda kortet kan du använda Copic markörer för stämpling och kort. Den nästan glättad yta, håller färger ljusa och är syrafria. Manuskript papper levereras med mätning guider för att arbeta med tecknad paneler och finns i två storlekar. Illustration papper också kommer i två storlekar och två färger, Pure och naturvit. Papperet fungerar bra med penna eller bläck, i tillägg till markörer. Vita är öppnare och utfall-bevis. Naturvit behåller färgen bättre och är resistent utfall. Arkitekter och andra formgivare uppskattar utfall-resistenta kvaliteten av alkohol markör kuddar, skapat för sina layouter. Uppsatsen griper"" markörer med en liten tand.

Markör papper

Blank eller bestruket markör papper håller bläcket bra och tillåter inte blödning genom baksidan eller papper. Matt kortpapp tillåter bläcket tränga in papperet. Däremot markör papper använder mindre bläck, men svarar inte bra på tung skiktning som färgerna kommer pool. Färgerna ser olika på båda typer av papper. Bläck tillåtas torka väl innan du färg över dem så att de inte fjäder eller smeta.

Akvarell papper

Copic markörer fungerar bra på slät finkornig papper, eller med akvarell papper. Om du använder ett papper med en något grov avsluta, var extra försiktig när du använder fina tips så du inte skadar dem.

Bilder som är tryckta av en Laser-skrivare

Med Copic markörer, kan du färga bilder kopieras från de flesta kopiatorer eller tryckt med en laserskrivare. Tonern säkringar raderna på papperet så att markörerna inte kommer att ändra den. Testa bläckstråleskrivare innan du försöker färg dem som varje skrivare reagerar annorlunda på alkoholen i Copics.