mynewspapers.net

Tyg julklappar

Tyg julklappar


Bestämma vad som ska ge vänner, tenderar familj, co arbetstagare och bekanta till jul att bli hårdare varje år. Hemlagad gåvor eller gåvor fokusera på ett särskilt tema som ett material, hjälpa bryta monotonin i mall-surfning. Gåvor gjorda av tyg täcka ett brett spektrum av både hembakat och inköpta artiklar, inklusive artiklar för hemmet samt artiklar av mode.

Stickat

Handstickad objekt är en klassisk julklapp, särskilt sockor, halsdukar, vantar och mössor. Stickning är en färdighet som kräver övning och tålamod, därför om du inte redan sticka, börja öva månader före semesterperioden för att framställa komplicerade objekt som vantar och mössor.

Strumpor

Julklapp är nödvändigheter för säsongen. Även om de flesta människor redan äger ett par eller två av strumpor, är skänka en handgjord strumpa alltid en Välkommen dekoration. Strumpor kan stickad eller klippa från tyg och sytt. Lägga till namn eller budskap broderi hjälper till att lägga en personlig touch.

Broderi

Nästan någon trasa objekt kan vara broderade för att lägga till personlighet och trodde att gåvan. Badhanddukar, tofflor, badrockar, tröjor, västar, jackor, duk tote påsar, soffa kuddar och tyg väggdekorationer kan alla broderade och ges som julklappar. Med både hand broderi och professionellt beställde broderi, dubbelkolla namn eller initialer för mottagaren att undvika en svår, bortkastade gåva.

Prydnadsföremål

Handgjorda tyg prydnadar är populära presenter för barn att göra som de kan vara så enkelt som bitar av filt med lite lim eller så komplicerat som tyg, tråd och nål. Liten kudde eller dockliknande ornament kan skapas genom att skära ut filt och limning bitar tillsammans eller genom att skära bitar av tyg till grejer och sy ihop. Hemgjorda smycken är sentimental och kan avnjutas varje år under semestern.

Filtar

Hemgjord fleece filtar är populära hantverk för människor som precis börjat med gör det själv-objekt. Fleece filtar kan göras med stora skruvar av fleece som antingen sys ihop i kanterna med en trim tyg eller bindas ihop med edge fransar. Filtar är perfekta för den kalla vintern månader kring semester.

Kök objekt

Köket är fullt av tyg artiklar som kan vara begåvad på jul inkl förkläden, handdukar, bordstabletter, servetter och dukar. Alla artiklar kan anpassas till mottagarens smak och är oftast artiklar som är både ville och behövde.