mynewspapers.net

Twin Tip skida Tricks

Twin Tip skida Tricks


Twin-tip skidor har upplåst dussintals tricks för blivande freestyle skidåkare. Eftersom svansen av skida höjs eller vänt upp, som på framsidan, det är möjligt för skidåkare ta fart bakåt, eller "växla" och "mark switch" också. De flesta moderna ski tricks kräver användning av twin-tip skidor.

180 spin

De mest enkla av snurrar, 180 är ett bra knep att börja med att få känna av landar baklänges. Räkna ut vilken riktning är mer naturligt att snurra på skidor. Gör detta genom att stå på torr mark utan skidor, hoppa i luften och spinning utan förtänksamhet. De flesta människor kommer att snurra till vänster. På skidor, hitta ett litet hopp, närma sig den med måttlig fart, pop ut hoppa och snurra. Om du snurrar åt vänster, titta över högra axeln att upptäcka landningen som du kommer ner. Kontinuerligt öva 180 som landning switch tar en stund att känna sig bekväm.

Switch 360

Göra en switch 360 kräver skidåkare att både lyfta och landa switch. Innan du försöker denna manöver, vara säker på att du kan göra växla 180s och regelbundna 360s samt vara något bekväm skidåkning bakåt. Hitta en liten till medelstor hoppa och närma sig den medan skidåkning bakåt. Titta över axeln på den sidan du kommer snurra mot. Rotera överkroppen i den riktningen som du tar bort. Som du kommer runt 180 grader, börja att upptäcka din landning. Titta på var du kommer att landa som din kropp kommer och du landar.

Lincoln Loop 180

Vet hur man gör en Lincoln loop innan du lägger på 180. En Lincoln loop är ett trick där du tar från en hoppa, kasta din kroppsvikt åt sidan och göra en sidledes flip-nästan som en kärrhjulsluster i luften utan händerna vidröra marken. Lägg till 180, när du är ungefär tre fjärdedelar av vägen genom flip, rotera din underkropp i 180-graders rörlighet och leta efter din landning. Du kommer bara av att vara inverterad, så det kan förvirrande i början. Med övning kan kommer 180 naturligt.

Noll spinn

I detta trick du närmar dig hoppa växeln, eller bakåt, och mark växeln utan att göra några rotationer i luften. Detta trick hjälper dig vant sig vid skidåkning växel utan att lägga till några tekniska svårigheter i samband med spinning eller vända. Bara titta över önskad axeln när du närmar dig hoppa och fortsätta titta över den samma axeln när du landar, att hålla dina skidor raka och dina knän bent.