mynewspapers.net

Twin-tema baby shower spel idéerKasta twin baby dusch behöver inte betyda dubbel trubbel. Från inbjudningar till dekorationer, kan kasta en dusch för tvillingar vara mycket roligt. Baby dusch spel underhålla gäster och när du spelar dusch spel för tvillingar, det betyder bara att två gånger roligt. Dela ut priser till topp vinnare av twin baby shower spel.

Blöja Tag Team

Du behöver en trasa blöja, en baby doll (eller nallebjörn) och flera säkerhetsnålar för detta spel. Gästerna får i grupper om två. Varje lag försöker sätta trasa blöja på baby dockan så snabbt som möjligt. Fångsten är att varje spelare bara kan använda en hand. Tid varje lag att se vilket lag kan sätta på blöjan den smidigaste och snabbaste. Låt hedersgäst avgöra vinnaren.

Matchande par

Köpa många strumpor storlek 0-6 månader. Se till att köpa alla olika färger. Blanda strumporna i en hög i mitten av golvet. En i taget ge varje spelare 15 sekunder (eller någon sätta tidsgräns du väljer) att hitta och matcha så många par strumpor som hon kan. Spelaren med mest matchade strumpor kommer att vinna spelet och mamman att vara har många baby strumpor att ta hem för Tvillingarna.

Tvillingar skattjakt

Behöver du många par skor, två matchande kläder, vantar eller strumpor. Dölja objekten i hela huset. Skicka spelare på en skattjakt för att hitta så många matchande baby objekt som de kan. Spelet vinner den spelare som hittar de mest matchande objekt.

Rörig blöjor

För detta spel behöver du blöjor och barnmat. Märka blöjorna (en genom fem) och skriva ner vad man lägger i varje blöja så att du har svar. Blanda två barnmat tillsammans i en blöja. Till exempel blanda gröna ärtor och sötpotatis. Passera varje blöja runt och låt gästerna luktar blöjan. Ge varje spelare en penna och papper för att skriva hennes gissningar på. Målet med spelet är att gissa exakt vad par av barnmat är i varje blöja. Den spelare som har mest rätt svar vinner spelet.