mynewspapers.net

Twilight tema Party idéerOavsett om du är medlem i Team Edward eller Team Jacob, kan du planera en Twilight temafest som kommer att blända dina gäster. Använda teman från boken och fan frenesi som följde över filmerna att planera Twilight-tema partit av dina drömmar. Alla dina wannabe vampyr och varulv gäster kommer ha ylande att.

Omslagsbilder

Använda konsten från bokomslag för att planera dina Twilight-tema party dekorationer. Den första Twilight romanen har ett par händer som håller ett rött äpple, så du kan använda detta till din fördel genom att placera skålar av äpplen runt i rummet. Andra bokomslaget visas en röd och vit blomning. dessa finns på din lokala florist eller gör din egen genom att sätta några vita blommor i en vas med rött färgämne i vattnet på dagen för partiet. Blommorna kommer att absorbera karamellfärg och röda kommer streak genom de vita kronblad. Tredje boken i Twilight-serien har en röd krusat band, som du kan härma genom hängning röda serpentiner runt festlokalen. Fjärde boken innehåller schackpjäser; använda riktiga schackpjäser på din tabell ytor eller göra stora schack utklipp från papp och hänga dem på väggarna.

Djur

Twilight filmer och böcker att diskutera idén att ett lejon - vampyren Edward - blev förälskad i ett lamm - Bella människan. I mitten av tabellen gåva, placera ett Uppstoppat lejon och lamm kröp bredvid varandra, omgivna av ett stänk av konfetti hjärtan. Andra djur med tungt i Twilight saga är vargen. Använda uppstoppade vargar placeras runt i rummet, vaktar omkretsen. Eller göra stora wolf utklipp från svart cardstock och placera dem mot en vit månen utklipp och hänga dem på väggen.

Handgjorda Party gynnar

Låt dina gäster ta hem en bit av skymningen magi när du hjälper dem att göra sina egna handgjorda smycken vid evenemanget. För en idé, kan gästerna replikera Bellas armband från romanen. Ge gästerna en silver armband kedja och två charms: en trä snidad varg och en klar kristall hjärta. De kan hänga berlocker på deras armband och minns Bellas två stora förälskelser. För en annan idé, köpa en uppsättning små Twilight tema utskrifter på Etsy.com eller en liknande webbplats. Dessa utskrifter kommer i PDF form så kan du hämta och skriva ut dem direkt till din egen dator. Storleken på utskrifter motsvarar storleken på en Scrabble bricka; plocka upp en äldre kopia av spelet på sparsamhet butik och hjälp dina gäster limma en Twilight bild på framsidan och ett hänge konstaterande på baksidan. De kan täcka deras kakel hängsmycken med en klarlack för tätningsmedel och sedan låta dem torka under festen; i slutet kommer de vara redo att bära med tillägg av en kedja eller rep att hänga smycket.

Mat

För part förfriskningar, Följ den vampyr temat. Servera svamp ravioli, samma skålen som Bella äter på sin första date med Edward. Till efterrätt, baka upp en röd sammet tårta och dekorera i vit glasyr med ätbara mousserande socker strössel så det kommer att blända precis som en vampyr hud. För en vuxen part, tjäna strawberry margaritas och röda vin eller röd saft blandat med citron lime soda för yngre gäster.

Musik

Soundtracken till de tre första filmerna Twilight saga skulle ge en perfekt bakgrund för kvällen. Andra alternativ är att spela Debussys "Claire de Lune" och spår av Muse, ett av Stephenie Meyers favorit band och hennes inspirerande musik för mycket av den nya handstilen.