mynewspapers.net

Två-tonad färg frisyrer

Två-tonad färg frisyrer


Tvåfärgad hårfärg har anammats av trendigt avantgarde i årtionden. På senare år, har en dämpad versionen av formatmallen anammats av mainstream aktriser och fashionistas. Att upprätthålla en edgier utseende med denna stil går dock bättre än kopiering av en stjärna. Det finns oändliga sätt du kan färga håret tvåfärgade, men det finns några som är gemensamma. Ingen särskild typ av frisyr är utanför gränserna för denna typ av färga.

Fet lager

I denna stil, kommer du har antingen den övre eller nedre plastskikt hela som ditt hår färgat i en kontrasterande färg. Detta ser ekon den nyligen populärare versionen av tvåfärgade hårfärg, men tar modet att dra bort. De vanligaste färgerna i denna stil är en kontrast mellan nyanser av blont och brunt. Vissa går för ultimate och blekt blont för ett lager och svart för andra.

Tips

Färga bara tips av ditt hår kan vara lika djärv som gör hela lager, beroende på kontrasten i de färger som du använder. Det funkiga färgerna (dvs inte naturliga hår färger) mer rockstjärna du kommer se ut. DIP dye bara dina fransar för en tydlig kontrast. Om du vill ha något lite mer subtila, gå för färgning i ändarna av ditt hår i en färg som inte sticker ut lika mycket. För brunetter, kan detta vara en djup nyans av blå eller lila. För blondiner tenderar ljusrosa att vara mindre märkbar.

Ränder och bitar

Titeln på denna stil säger allt. Bara ta en lång, tjock bit av håret, eller en tunn, smal bit, och färga det i en annan färg annorlunda än resten av håret. Större bitar kommer att vara "chunky" och mindre bitar kommer att vara "randig." Många kvinnor ger oavsiktligt sig denna look med hem belyser kit gått fel.

Ombre

I början av 2009, en typ av tyg färgning i mode industrin---kallas "ombre"---satt en ny trend. Plagget hade minst två färger, som verkade för att tona in i varandra vid deras förändras. Denna trend har nu utvidgas till tvåfärgad hår. Ombre hair använder nyanser av brunt och blont. Upp i huvudet är oftast en nyans av brunt, medan ytterligare ner håret det ljusare nyanser av blond. Beroende på ljusstyrka av nyanser och deras kontrast, kan utseendet vara subtil eller fet.