mynewspapers.net

Turkos och Zebra sovrum idéer för tonårsflickor

Turkos och Zebra sovrum idéer för tonårsflickor


Samordna en eleganta och moderna rum för tonårsflickor när du kombinerar zebraränder med trendiga turkos. Använda traditionella svarta och vita zebraränder och solid turkos eller kombinera turkos och svart eller turkos och vit zebraränder med solid svart, vit eller turkos. Lägg till accenter av silver eller chrome att hålla inredningen ren och okomplicerad.

Wall Decor

Paneler av zebramönster tapet eller dukar målade med turkos och svart zebra ränder kan piffa upp ett rum med vanlig vita väggar, ett trick som är idealisk för hyresgäster, studenter på internatskolor eller föräldrar som föredrar inte måla väggarna ljusa turkos. Tapet gränsen i damast och zebra ränder kan accent vit eller målade väggar och ser skarp mot turkos dukar eller turkosa väggar.

Sängkläder

Svart, vit och turkos zebraränder är en funky och djärva sängkläder val som skapar en brännpunkt i rummet. Använd ett lapptäcke täcke av turkos och svart färg block med en zebra gränsen för ett mer diskret tillvägagångssätt. Accent sängkläder med en zebra-randig sängkappa, turkosa kuddar och velour eller lurviga zebra print kasta kuddar.

Möbler

Svarta möbler kompletterar turkos och zebra sängkläder och inredning och kan göra ränder sticker ut ännu mer. Måla en byrå eller sidan tabell med turkos och silver eller turkos och svart ränder att göra ett djärvt uttalande. Vinyl dekaler lägga till tillfälliga ränder och mönster till möbler för att enkelt övergången från ett tema till en annan.

Accenter

Pärla eller fjäder trim på gardiner, lampskärmar och kuddar lägga en funky touch och kan accent rummet med subtila inslag av en kompletterande färger som lila, rosa eller silver. Sebratryck lampskärmar, tavelramar och skåp eller låda drar avsluta rummets utseende och skapa en sammanhållen stil i hela utrymmet.