mynewspapers.net

Turer i slagfält i Italien

Turer i slagfält i Italien


Italien har varit inblandad i många konflikter sedan tider av romarna. Under 1900-talet utkämpades ett antal strider i Italien, under båda världskrigen. I första världskriget utkämpades strider i de norra, bergiga delen av Italien. Under svåra väderförhållanden byggdes diken i snön. Under andra världskriget, allierade trupper landsteg på Sicilien innan du fortsätter norrut. Det är möjligt att besöka många av slagfälten idag.

Norra Italien Tour

Battlefield Tours anordnar en turné som firar den italienska fronten i norra Italien, känd för sin mountain strider under första världskriget. Företaget är kopplad till kriget Research Society och har organiserat battlefield turer i mer än 20 år. Norra Italien turen börjar i Milano och resenärer bor på ett hotell i Asiago platå. Höjdpunkter på turen är slagfältet vid Monte San Michele.

Södra Italien Tour

Vallmo resor är en del av Royal British Legion och den är specialiserad på arrangera turer till slagfält, krigskyrkogårdarna och minnesmärken. Det organiserar också för skolbarn och ungdomar. Företaget erbjuder en kort rundtur i södra Italien, som syftar till skolbarn. Turen fokuserar på striderna utkämpas i Italien under andra världskriget. Höjdpunkter på turen är slagfält på Rapido och Garigliano floder och den polska kyrkogården vid Monte Cassino. Reseorganisatörerna kommer att besöka skolor i förväg för att diskutera de alternativ som krävs och planera specifika detaljer. Om så önskas, kan andra platser i regionen besökas.

Battleground Italien Tour

11-dagars turen kommer ihåg de amerikanska soldater som slogs i Italien under andra världskriget. Det är organiserad av Alpventures, ett företag som erbjuder specialiserade turer i Europa. Turnén besöker Sicilien, Salerno, Cassino och Anzio. På Sicilien, kan deltagarna besöka Pattons sjunde arméområdet och stränderna där amerikanska Licata och Gela. På fastlandet Italien tas deltagarna på slagfältet turné av Gustav Line platser.

Anzio och Rom

Neptune Battlefield turer driva flera turer till Anzio och de omgivande slagfält. Kortaste turen är fyra dagar och inkluderar besök till Anzio stranden och museet av den allierade landningen. Resan innehåller även en resa till Cisterna och samväldet krigskyrkogården grav. Den sista dagen har deltagarna en möjlighet att tillbringa tid i Rom, besöka de historiska sevärdheterna i denna berömda stad.