mynewspapers.net

Tupp Tattoo idéer

Tupp Tattoo idéer


Tuppen är en symbol för många olika saker inom olika kulturer, länder och historia. Beroende på vad du vill uttrycka, finns det många unika tupp tattoo idéer att välja mellan. Tuppen kan representera den uppgående solen, överhängande fara, kaxighet, fertilitet och mycket mer, beroende på hur det framställs. Om du vill representera dina intressen, kärlek till naturen eller kulturell bakgrund, en tupp tatuering är ett bra sätt att uttrycka din personlighet.

Traditionella

En traditionell, realistiska tupp tatuering kan representera många saker, såsom gård liv, envishet och en uppskattning av fågeln själv. En galande tupp symboliserar överhängande fara eller i början av dagen. Den tupp crow har också bibliska betydelsen samband med Saint Peter, som detta ljud signalerat att han hade förrått Jesus Kristus.

Gamecock

Genom historien har har tupparna lagts i gropar att slåss i sporten i tuppfäktning. Exotiska och färgstarka gamecocks med fjädrar ruggig och spurs visas gör en stor tatuering som representerar orubblighet, strid eller intresse för sporten. Samtidigt olagligt i USA var tuppfäktning historiskt en sport för kungar, adelsmän och gamblers.

Cartoon

En tecknad tupp tatuering kan visa dina lättsam eller barnsliga sida, som tecknet visas i många olika animerade former. Mistlur Livorno, stamning, knubbig vita och bruna tupp, var en gemensam karaktär i "Looney Tunes." En mistlur Livorno tatuering kan representera din nostalgi eller älskar för karaktär eller tecknad film i allmänhet.

Rooster Cogburn

För en okonventionell tupp tatuering, kan du få en föreställande Rooster Cogburn, sprit-swilling, rå och modiga marskalken från "True Grit", en roman av Charles Portis som har gett upphov till tre rörliga bilder. Rooster Cogburn bär en lapp för ögat och är känd både för sin frispråkighet och sin tapperhet. Academy Award-vinnande skådespelare John Wayne och Jeff Bridges har porträtterade honom på skärmen.

Zodiaken

En annan tupp tatuering idé är tupp i förhållande till sitt år i den kinesiska zodiaken-kalendern. Åren av tupp är 1921 1933 och år före och efter dem i steg 12. Om du är född i året av tupp, göra en symbolisk östra design med kinesiska tecken betecknar året eller zodiac tupp symbolen en stor tatuering.