mynewspapers.net

Tunga ringar & rökning

Tunga ringar & rökning


Är du rökare som funderar på att få tungan Piercad? Här är alla fakta du behöver veta om rökning och tungpiercings varför rökning när du får din tunga genomborrade kanske inte en så bra idé.

Försiktighetsåtgärder

Efter att du får din tunga Piercad, finns det några viktiga försiktighetsåtgärder att vidta omedelbart efteråt. Piercing måste rengöras två gånger om dagen med en salt lösning. Det är mycket lämpligt att de som nyligen har genomborrat deras tungor drink mycket kall vätska att minska svullnad och de nyligen piercade bör under inga omständigheter röker.

Återvinning

Förutom de omedelbara försiktighetsåtgärderna finns det många steg att ta för de sex veckorna efter har du din tunga ring att minska risken för infektion. Detta innefattar att undvika rökning, Oralsex och dricka alkohol.

Riskfaktorer

Tunga ringar & rökning


En av anledningarna till varför det är så viktigt att hålla munnen ren efter att få en tunga ring är eftersom det är så lätt för bakterier från munnen att resa in i blodet via nya piercing. När piercingen är helt läkt kan personen gå tillbaka till rökning. Rökning är dock aldrig medicinskt lämpligt.

Mer sannolikt att röka

En studie från University of Rochester School of Medicine i New York visade att tonåringar med body piercingar är mer benägna att röka, knarka och ohälsosamma och farliga aktiviteter. Det är viktigt att människor ser till att de kan åta sig att sex veckor utan rökning före söker sig en tunga piercing.

Förbereda för din Piercing

Tunga ringar & rökning


Det är tillrådligt att sluta röka innan du får din tunga piercing. Planera inte att sluta när du har haft piercing gjort. Om du halkar på din beslutsamhet att sluta, kommer du att ställa dig upp för infektion och felaktig läkning.

Alternativ

Om du inte tror du kan sluta röka tillräckligt länge för läkningsprocessen krävs för en tunga ring, överväga att få en falsk tunga ring att uppnå samma utseende. Dessa magnetiska piercingar är allmänt tillgängliga online, och kan användas för att fejka en piercing på naveln, öron, läppen och tungan.