mynewspapers.net

Tuftning instruktioner

Tuftning instruktioner


Knippen är de indragna mönster skapas när en knapp används för att komprimera skum på en soffa, stol, huvudgavel eller liknande typ av möbler. I stoppning skapas tofs vanligtvis av en tyg knapp med ett stift på baksidan som genomtränger en ryggstödet. Trycket av stift inpressade orsakar tyget dras kraftigt. Det är inte svårt att göra en enkel tofs med en kudde.

Instruktioner

• Välj en kasta kudde som har en hel del loft och locket på kudden är tät. Lofting är tjockleken på ett tyg eller skum i ett okomprimerat tillstånd. Skinnet har en hel del loft, som skapas av typ av väv, som bildar luftfickor i tyget. Skum, som den som används i en kudde, har flera inches av loft i sitt vilotillstånd. Den mer loften en kudde har, mer komprimeringen av knappen till loft ska ge sken av en tofs.

• Trä en klädsel nål som är så länge kudden är tjock. Använda tunga klädsel tråd och dubbla tråden. Slips i slutet av tråden till en stam-typ knapp. En stam-typ knapp har en stam på ena sidan med en trädande hål och en slät topp.

• Åtgärd för att hitta centrum av kudden. Markera centrum på båda sidor av kudden med ett försvinnande tyg penna.

• Pierce mitt märke på ena sidan av kudden och föra nålen genom centrum märket på motsatta sidan av kudden. Ta nålen genom stammen av en annan knapp. Skicka nålen tillbaka genom kudden till den ursprungliga sidan. Ta nålen genom stammen av den första knappen.

• Håll knappen i ena handen och dra på tråden. Centrum av kudden kommer att dras ihop när knappen stjälkar blir närmare tillsammans. När du gillar tofs, skicka nålen tillbaka genom kudden medan du håller tråden spänd förrän i sista stund. Tryck på den första knapp sidan mot bröstet. Splay fingrarna runt den andra knappen och skicka nålen genom stammen. Dra tråden tätt. Detta bör hålla tofs där du vill ha den. Upprepa två eller tre gånger, och sedan knyta din tråd bort till en av knappen stjälkar. Lägg en droppe av tyg lim över knutar.