mynewspapers.net

TSA regler och stickor

TSA regler och stickor


Jag får ta mina stickor ombord på flygplanet med mig? Det är en fråga varje knitter frågar sig innan du går på en resa. Stickning lugnar nervösa flygblad och håller upptagna händerna under långa flygningar. Under åren efter 11 September-attackerna, hade vissa stickare sina nålar konfiskerats under säkerhetskontroller. Men från och med April 2010, Transportation Security Administration tillåter stickor på flygplan.

TSA regler

Enligt den officiella webbplatsen för Transportation Security Administration, kan du packa stickor i ditt handbagage samt ditt incheckade bagage. Detta gäller både inrikes- och utrikesflyg. Men på hemresan tillbaka in i Förenta staterna regler den säkerhet avgång landets. Kontrollera med ditt flygbolag för de regler som ska gälla för hemresan.

Andra poster som är stickning

Du måste fortfarande gå igenom din stickning väska innan du går till flygplatsen. TSA tillåter inte vass sax eller cirkulär garn fräsar packas i handbagage. Förpacka dessa objekt i ditt incheckade bagage. Om du behöver minska ditt garn medan du är på planet, ta med en behållare med tandtråd. Tandtråd skäraren kommer att minska ditt garn och är alltför tråkigt att orsaka någon säkerhetsrisk. TSAS regler gör att du kan ta med synålar med dig, så du kan väva in ändarna garn på ditt projekt.

Extra försiktighetsåtgärder

Den transport säkerhetspersonal som arbetar på flygplats trygghet kontrollstationer är i sista hand på vad du får föra genom checkpointen. Om du är orolig att en transport trygghet officierna inte tillåter dina stickor att passera, kom beredd. Skriva ut en kopia av den TSA regler (se referenser) att Visa officer. Du kan också ta ett adresserat och frankerat kuvert, tillräckligt stor för att hålla dina nålar, eller hela projektet. I den osannolika händelsen att det inte är tillåtet att ta dina stickor genom säkerhetskontrollen, kan du skicka dem till dig själv istället för att kasta dem.

Nål Material

Metall nålar kan verka mer hotande eller farligt att icke-stickning skyddschefer, så du kan ha mindre problem med plast, trä eller bambu stickor. Alltför försiktiga sjöfartsskyddsansvariga kan uppfatta raka stickor av material som ett hot på grund av deras storlek. Även är flygplanssäte så nära varandra att du ska hålla stöta din grannar med tråkig ändarna av dina nålar. Strumpst är små, och visas som ledigare som pennor. Men om din strumpst hala material, de kunde glider ur projektet och rulla ner i gången i planet. Rundst tar inte upp mycket plats när de är i användning och inte rulla bort när sjönk.

Alternativ

Även om TSA kan stickor att passera genom säkerhetskontroller, väljer vissa stickare att lämna sina nålar bakom snarare än att ta minsta risk för att förlora sina stickor. Detta kan verka som överdriven oro, men när en sticka drar garnet av nålar, projektet kan riva upp, förstör allt hennes hårda arbete. Dock finns alternativa metoder för stickning. Pennor kan fungera som stickning nål ödeläggande. Finger stickning kräver endast garn och händerna. Virknålar kan tas genom säkerhet och stickare kan använda flygningar som en möjlighet för att virka kantband på deras stickade projekt.