mynewspapers.net

Tryckte blomma gåvor

Tryckte blomma gåvor


Pressade blommor lägga till visuella intryck bara om någon typ av papper hantverk. Du kan hitta pressade blommor i hobbybutiker eller du kan göra dem själv. För att göra pressade placera blommor helt enkelt dina favorit blommor mellan mjukpapper och tunga böcker för ett par dagar. Blommorna är oftast pressas in form inom två dagar, men några större blommor kanske behöver mer tid.

Inramade gåva

Skriv en dikt på en 5-av-7-tums dekorativa papper. Köp 8 × 10-tum tjockt papper tillsammans med en attraktiv bildram i den storleken. Du kan välja vanligt eller mönstrade papper. Limma dikten på mitten av tjockt papper och sedan limma pressade blommor längs gränsen mellan dikt och öppna områden för det kort papperet. Rama in din slutliga skapandet. Du kan också göra en pressad inramade blombukett. Välj vanligt, ljust 8 × 10-tum kortpapp i ljusgul eller persika och hitta en ram i denna storlek. Använd markörer för att rita en blomkruka på undersidan av kortpapp. Du kan också hitta andra objekt att simulera en blomkruka. Klipp ut en bit kartong i form av en blomkruka och paint pot ljusbrun. Även om färgen är samma färg, skapar dess textur ett annorlunda utseende. Limma potten på tjockt papper och limma sedan pressade blommor med stjälkar kommer från potten. Skapa en bukett av flera typer av blommor eller bara hålla med en typ som daises eller rosor. Rama in din skapelse.

Gratulationskort

Välj Kortpapp i din favoritfärg. Vik pappret på mitten för att skapa ett kort och sedan använda markörer för att skriva en titel som "Happy Anniversary," beroende på vad kortet är för. Limma de pressade blommorna som du väljer på framsidan av kortet och låt dem torka. Limma sedan fast mer pressade blommor på insidan av kortet och lämna plats på ena sidan av kortet för att skriva.

Mini Scrapbook

Köp en 8 × 8-tum scrapbook album och välj din favorit bilder att gå i boken. Välja bilder av dig och din vän tillsammans eller välj andra bilder som du tror vill att mottagaren av gåvan. Välj vanligt eller mönstrade papper som kompletterar bilderna. Välj en bild per sida och har olika typer av pressade blommor på varje sida. Du kan till exempel funktionen gula pressade penséer på en sida med en bild som togs under våren. Limma blommorna runt hela kanten av fotot eller limma två eller tre blommor på botten. Förgyll en del sidor med fler blommor och några med mindre. Limma chipboard bokstäver stava en rubrik överst på varje sida om du vill. Chipboard bokstäver är gjorda av kartong och du kan hitta dessa på hantverk butik. Välja titlar som "Vänskap", "Love", "Systrar" eller andra ord som beskriver bilden.