mynewspapers.net

Tropiska födelsedag kaka idéer

Tropiska födelsedag kaka idéer


Tropiskt tema födelsedagskalas kan vara en hit i alla åldrar. Dekorera kakor födelsedag för tropiska parterna med färsk frukt, ätbara dekorationer eller plast figurer att lägga till visuella intresse och extra smak. Tropiska kakor är inte begränsade till traditionella rektangulära ark kaka; grädda dem i olika former, färger och storlekar att reflektera parti tema och lägga till ett estetiskt tilltalande inslag i festen.

Ön tårta

Familjen roligt tyder på att göra en hel ö av födelsedagstårtan med en rund gul kaka för ön kroppen. Centrerar kakan i en bländande ocean av blå glasyr (utspridda på en bricka eller panorera) och frost ön med gula tonade glasyr och vitt strössel. Var noga med att lägga plast palmer och hula dansare i grädde när det är frostat. Du kan också accent kakan med äkta tropisk frukt, inklusive färsk ananas skivor, kokosflingor och starfruit skivor.

Hawaiian Luau födelsedagstårta

Motsvarande det ön tårta, födelsedagstårta Hawaiian Luau par en sandstrand med blå glasyr. Men i stället för om den blå havet frosting i en stekpanna i sig, skär en rund tårta plankans, låg utskärningar sida vid sida och sprida blå glasyr på toppen av varje. Parenting.com föreslår krossning vanilj wafers och strö dem ovanpå en av utskärningar utgöra sanden. Palmer, skär ut remsor av grön frukt tuggummi till leaf former och "limma" dem på vanlig cylindriska breadsticks.

Sand Castle Cake

Familjen roligt rekommenderar att göra en sand castle cake för stranden och havet-tema födelsedagskalas. Göra två vanliga tårtor, en rund och en ruta, med gul kaka smet. Med rund kaka som ön basen och fyrkantig kaka som stiftelsen castle, frost varje lager med vit glasyr, strö över krossad vanilj wafers och använda cake kottar och socker kottar för tower topparna av slottet. Du kan lägga kakan i ett lager av blå glasyr för ocean vatten och låg svenska gummy fisk i vattnet för en realistisk touch.

Ananas-formad kaka

Inget säger "tropical" bättre än en ananas, men inte alla gillar ugnsbakad ananas för sin födelsedag. Så istället för att göra en tårta som smakar ananas, göra en tårta som ser ut som en. Baka en kaka mix (du kan använda nästan vilken smak) i en rund tårtform eller ananas-formad stekpanna för gula ananas basen, frost med ljust gul glasyr och accent med bruna prickar och diagonala linjer för ananas texturen. Använd hemgjord eller köpta fondant (en mycket hård glasyr dekoration) färgade gröna och skär ut ananas blad figurer. Sticka Bladen i den gula frosting för sista handen.