mynewspapers.net

Tropiska Cupcake idéerCupcakes gjordes i USA så tidigt som på 1800-talet. På den tiden var cupcakes en populär ersättning för kakor eftersom de tog mycket mindre tid att baka i härden ugnar. Idag, är cupcakes trendig och roligt. Medan grundläggande smaker som choklad och vanilj finns fortfarande, finns det hundratals smak varianter att välja mellan. Få tillbaka påminnelser om din senaste strand semester eller fira en luau med cupcake smaker inspirerade av tropikerna.

Citrus Cupcakes

Citron- och cupcakes är uppfriskande och ljus smak. Riv lite extra svålen lägga till grädde för smak, eller Använd en potatisskalare för att skrapa strängar med skal till garnering cupcake toppar.

Kokos muffins

Top kokos muffins med sju minuter glasyr eller cream cheese glasyr. Vända cupcakes upp och ner och doppa grädde i en skål med riven kokos för extra smak och en elegant garnering.

Banan Cupcakes

Lika mångsidig som till banana bröd, hemtrevliga banan cupcakes kan göras med tillagda nötter eller choklad chips. Toppa med cream cheese glasyr och en torkade Bananchips till garnering.

Cocktail Cupcakes

Göra margarita cupcakes och topp med lime smör grädde glasyr och en lime wedge till garnering eller välja strawberry daiquiri cupcakes fyllda med färska jordgubbar och toppad med vispad grädde grädde och en jordgubbe skiva till garnering.

Ananas upp och ner Cupcakes

Ta en klassisk kaka och förvandla det till cupcakes. Göra ananas upp och ner muffins som inte ens behöver isbildning.