mynewspapers.net

Trollkarlen från Oz Tinman lätt hantverk

Trollkarlen från Oz Tinman lätt hantverk


En av de mest populära filmerna alla tid, "Trollkarlen från Oz," funktioner för vissa mycket minnesvärda karaktärer, inklusive den Tin Man. lyckligtvis för hantverkare, Tin Man hantverk är bland det enklaste att göra som sin grundläggande form och färg finns i vardagliga föremål du sannolikt redan har i ditt hem.

Papper Tinman hantverk

Pappersprodukter är tillräckligt flexibel för att enkelt vara gammaldags till en kopia av "Trollkarlen från Oz" Tin Man. En tom toalettpapper rulle färgade silver kan fungera som kroppen av Tin Man. armar och fötter kan tillverkade av bygg-papper, sedan ges en liten detalj innan att vara limmade på. Huvud, hatt och yxa av tenn mannen kan också göras från konstruktion papper efter skissa dem. Ett papper Tin Man kan också göras med hjälp av flera tomma toalettrullar eller pappershandduk rullar som har skurits till olika längd för att representera kropp, armar och ben. Helt enkelt bifoga armar och ben till kroppen med mässing papper fästanordningar.

Plåtburk Tinman

För en mer robust är verklighetstrogna replik av tenn mannen från "Trollkarlen från Oz," med rena, tomma aluminiumburkar vägen att gå. Använda olika storlek aluminiumburkar med etiketterna bort för olika delar av kroppen. Till exempel är en stor juice perfekt för kroppen medan soppa burkar fungerar bäst för armar och ben. Gå med burkar tillsammans med craft wire in genom borrade hål för att bilda Tin Man formen. Detta projekt är lämplig för utomhus och kan hängas med craft tråd från ett träd.