mynewspapers.net

Trollkarlen från Oz födelsedag dekoration idéer

Trollkarlen från Oz födelsedag dekoration idéer


"Trollkarlen från Oz" står ut som en klassisk film, fängslande tittare i alla åldrar. Många olika delar av "Trollkarlen från Oz" översätter väl till party dekorationer för en Födelsedagsfirande. Dessa tema dekorationer skapa magiska miljön som gör att gästerna känner sig som om de har klivit in i landet Oz.

Yellow Brick Road

Återskapa den yellow brick road för att välkomna gästerna till Trollkarlen från Oz födelsedagsfest. Placera den yellow brick road utanför, leder gästerna in i huset, eller innanför dörren att leda gästerna till området part. Använda en gul plast med tegel i färg eller permanent spritpenna för att likna den yellow brick road. Ett annat alternativ är att minska tegel från gul affisch styrelse eller kartong målade gula. Tejpa tegelstenarna att golvet i ett road mönster, att lägga till tecken bredvid banan som säger, "Birthday Party framåt."

Färgsättning

Använd massor av ljusa färger i birthday party dekorationer. Överväg att använda smaragdgrönt och ruby röd som de primära färgerna för ballonger, serpentiner, plåt, plast forks och servetter. Använda färgerna i regnbågen som ett annat färgschema alternativ. Göra en båge med ballonger i regnbågens färger att välkomna gäster i området födelsedag part. Använda Buketter av regnbågsfärgad ballonger till accent olika områden i festlokalen. Upprepa regnbågens färger i födelsedagstårtan att bära tema till tabellen mat.

Korgar

Återskapa Dorothys korg från "Trollkarlen från Oz." Linje en korg med blå och vita gingham. Hitta ett uppstoppat djur som liknar Dorothys hund, Toto, och placera den inuti korgen för en central del. Knyt en rosett runt totos hals, med en Happy Birthday skylt fäst i fören. Göra flera andra blå och vit fodrad korgar och använda dem för att hålla snacks, äta köksredskap och gynnar på Trollkarlen från Oz födelsedagsfest.

Tecken

Infoga bilder av huvudpersonerna i födelsedag part dekoration. Använda affischer från "Trollkarlen från Oz," eller skapa din egen kartong bilder av varje tecken genom att måla utskärningar för att likna tecken och hänga dem i området part. Ett annat alternativ är att skapa 3D-versioner av karaktärerna, särskilt Fågelskrämman och Tin Man. användning återvinningsbara material och hantverk objekt för att skapa statyer som liknar dessa tecken. Använd ett uppstoppat djur för lejonet. Lägg en Happy Birthday banner på displayen, hänger det nära händerna på de tecken som ska visas som om de håller banderollbilden födelsedag.

Kartong hus

Använd en stor apparat du vill återskapa huset från "Trollkarlen från Oz." Klipp ut en dörr och fönster i huset så den part gäst kan spela av den. Häng en Happy Birthday banner på framsidan av den kartong hus, som kan fungera som kontaktpunkt för födelsedag dekorationer. Saker ett par randiga strumpbyxor med läskpapper och placera ett par ruby tofflor på ändarna av dem. Skapa din egen ruby tofflor genom att limma röda paljetter eller glitter till ett par röda skor. Tuck slutet av strumpbyxor under kartong huset, med fötter sticker ut från sidan.